Finish;   English;   Swedish;

Miten TightSculpting™ eroaa muista laserhoidoista?

TightSculpting™ on ensimmäinen lasertoimenpide, joka

 1. poistaa rasvaa JA
 2. kiinteyttää ihoa

ILMAN KIRURGIAA, ILMAN NEULOJA!

TightSculpting ™

Vartalon muokkaus laserilla – nyt Helsingissä ja Turussa!

 

TightSculpting™ on uusi, innovatiivinen lasertoimenpide, jonka avulla voidaan poistaa ei-toivottuja rasvakertymiä ja kiinteyttää vartaloa. Toimenpide voidaan tehdä lähes mihin kehonosaan tahansa. Jos alue on suuri tai jos hoidetaan suurikokoisia raskausarpia, käytössämme on täysin uudenlainen erbium-skanneri. Skannerin avulla voidaan käsitellä hyvin laajoja alueita.

Tyypillisimpiä TightSculpting™-hoitoalueita ovat seuraavat:

 • kyljet
 • selän banaanipoimut
 • ylävatsa
 • alavatsa
 • ulkoreidet
 • sisäreidet
 • etu- ja takareidet
 • vyötärö ja lantio (ns. jenkkakahvat)
 • rinnat
 • olkavarret (ns. allit)
 • leukalinja ja kaula

Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidolla. Sarjahoito sisältää 3 – 8 TightSculpting™-käsittelyä, jotka tehdään noin kahden viikon välein.

 

Toimenpiteen kulku

TightSculpting™-laserhoito on kahden erilaisen laserkäsittelyn yhdistelmä. Ensimmäisessä vaiheessa kiinteytetään ihon syvimmät kerrokset sekä hajotetaan rasvaa. Toisessa vaiheessa laserenergia kohdistetaan ihon dermiksen ylimpiin osiin.

 

1. vaihe: Ihon syvimpien kudosten kiinteyttäminen ja rasvanpoisto PIANO®-laserilla.

Ainutlaatuinen, erittäin pitkäsykäyksinen Nd:YAG PIANO® -lasermoodi lämmittää käsiteltävän alueen kudokset tasajakoisesti lämpötilaan, jossa rasvasolut hajoavat ja sidekudos kutistuu. Kudosten lämmittäminen tapahtuu nopeasti ja turvallisesti: lämpöenergia kohdistetaan ihonalaiseen rasvakerrokseen niin, ettei ihon pintakerros vaurioidu tai kuumene, vaikka kudos kiinteytyy ja rasvasolut hajoavat.

2. vaihe: Ihon ylimpien kerrosten kiinteyttäminen SMOOTH®-sykäyksillä.

Toimenpiteen toisessa vaiheessa hoitoalue käsitellään Erbium-YAG SMOOTH® -moodilla, joka kiinteyttää dermiksen. Tehokas, hallittu laser kohdistetaan rasvakudoksen yläpuolella oleviin kudoksiin, jolloin olemassa oleva kollageeni kiristyy ja tiukentuu ja uuden kollageenin muodostuminen alkaa. Tuloksena on ihon kokonaisvaltainen kiinteytyminen hoitoa seuraavien viikkojen aikana.

 

Toimenpiteen jälkeen iho punoittaa jonkin verran. Punoitusta ja kihelmöintiä kannattaa hoitaa Laserat™-voiteella.

Mihin lasertoimenpiteen teho perustuu?

Laserhoidot perustuvat laservalon ominaisuuksiin. Kudosten eri osat (esimerkiksi rasvasolut tai fibroblastit) reagoivat laservalon eri aallonpituuksiin eri tavoin. Tutkimukset osoittavat muun muassa, että yli 60 prosenttia rasvasoluista tuhoutuu, mikäli rasvakudoksen lämpö nousee 42 – 45 celsiusasteeseen yli kolmen minuutin ajaksi.

Kun tiedetään, millä aallonpituudella on mahdollista saada rasvakudoksen lämpötila nousemaan yli 42-asteiseksi, on mahdollista kohdistaa tämä aallonpituus tarkasti ja täsmällisesti oikeaan paikkaan, rasvakudokseen.

Juuri tehonsa ja tarkkuutensa vuoksi laser on monin paikoin jopa ylivertainen rinnakkaisiin toimenpidemuotoihin verrattuna.

Polttaako laser ihoni?

Cityklinikan laserhoidot tehdään Fotona Laser  -laitteilla. Innovatiivisen MatrixView™-monitorin ansiosta kudosten lämpötilaa pystytään seuraamaan koko laserhoidon ajan. Lisäksi TightSculpting™-toimenpiteeseen kuuluu ihon pinnan jatkuva viilentäminen. Lämpötila rasvakudoksessa nousee 45 asteeseen ihon pintakerrosten pysyessä lähes normaalilämpöisinä.

Hallittu kudosten lämmittäminen ja ihon pintakerroksen viilentäminen tekevät TightSculpting™-toimenpiteestä turvallisen ja mahdollisimman miellyttävän. Vaikka TightSculpting on ilmiömäisen tehokas rasvanpoistomenetelmä, turvallisuudesta ja mukavuudesta ei tarvitse tinkiä.

Miksi ihon pintaa viilennetään?

TightSculpting™-toimenpiteen aikana käsitellään hyvinkin laajoja rasvakertymiä pitkäjaksoisesti tehokkaalla laserenergialla. Lasersykäykset ovat varsin pitkiä ja lämpötila rasvakudoksessa nousee jopa 45 celsiusasteeseen, mihin hoidon teho suurelta osin perustuu. Rasvasolujen lisäksi toimenpiteessä käsitellään myös dermistä, jossa ihoa kiinteyttävä ja kiristävä kollageeni sijaitsee.
Ihon ylintä kerrosta – epidermistä – ei TightSculptingissa tahdota vaurioittaa kuumentamalla. Siksi ihon pintaa viilennetään ja kudosten lämpötilaa seurataan koko ajan.

Jos ihon pintaa ei viilennettäisi, lämpötila ihon pinnalla nousisi jopa korkeammaksi kuin rasvakudoksessa. Korkea lämpötila vaurioittaisi ihon pintaa.

Millaisia tuloksia ja kuinka pian?

Tuloksia voi nähdä heti käsittelyn jälkeen, ja tulokset paranevat vielä hoitoa seuraavien viikkojen ja kuukausien aikana. Tulokset vaihtelevat asiakkaiden välillä. Vyötäröaluetta käsiteltäessä vyötärön ympärysmitta on tähän saakka kaventunut keskimäärin 7 – 8 cm.

Mistä löydän luotettavaa tietoa?

TightSculpting™-toimenpidettä on tutkittu tieteellisin menetelmin.
Tutkimustuloksia on esitelty Journal of Laser and Health Academy -lehdessä.

Miksi Cityklinikka?

Laserhoidot ovat nykyisin erittäin suosittuja, ja niitä myydään monella eri kauppanimellä. Myös IPL-hoitoja kutsutaan joskus virheellisesti laserhoidoiksi.
Sekä Helsingin että Turun Cityklinikoilla käytetään Fotonan laserlaitteita, joiden tehosta voit lukea lisää maahantuojan sivuilta.

Uusien, toimivien laserlaitteiden ja uusien teknologioiden lisäksi löydät klinikaltamme osaavat asiantuntijat, joilla on kokemusta ja näkemystä laserhoidoista ja toimenpiteiden räätälöinnistä.

 

Kokemuksia Piotr Sikorskista

Lääkäri Piotr Sikorski toimii Expert Instructor -tason luennoitsijana kansainvälisessä Laser and Health Academyssa.

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua.

Ensimmäinen konsultaatiokäynti Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään.

 

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon nyt.

 

Hinnat 

TightSculpting™Lue lisää.
HINTAKlinikka
Yksi toimenpidekertaEnsimmäinen alue
(12 cm x 12 cm):
149 €

Lisäalueet saman kerran aikana:
49 €
Helsinki
Turku
Viiden kerran sarjahoito

ALUEEN KOKO:
12 cm x 12 cm

349 €

Lisäalueet saman kerran aikana:
49 €
Helsinki
Turku
Viiden kerran sarjahoito leukalinjan "hamsteripusseille"
799 €Helsinki
Turku
Viiden kerran sarjahoito vatsan alueelle (40 cm x 40 cm)1549 €

Lisäalueet saman kerran aikana:
49 €
Helsinki
Turku

YHTEISTYÖSSÄ

Laserkoulutus Helsinki

Laser & Health Academy – Helsinki Training Center

Kokemuksia Piotr Sikorskista

Piotr Sikorski, Expert Instructor, International LA&HA