Finish;   English;   Swedish;

BodyTite on menetelmä, joka perinteisen rasvaimun tapaan poistaa ylimääräistä rasvaa ja samaan aikaan radiofrekvenssienergialla lämmittää kudosta, aktivoi kollageenin ja sidekudoksen muodostumista sekä kiinteyttää ihoa. Tutkimukset osoittavat ihon kiinteytyneen jopa 40% enemmän kuin perinteisessä rasvaimussa. (Diane Duncan, MD)

Kun ikäännyt tai painosi nousee, ihosi muuttuu vähemmän joustavaksi. Perinteinen rasvaimu voi pahentaa ongelmaa: rasva poistuu, mutta hoitoalue jää usein muhkuraisen ja epäsäännöllisen näköiseksi.

Potilaat, joilla on ihon löystymistä ja/tai raskausarpia rasvakertymien lisäksi, voivat saavuttaa erinomaisia tuloksia käyttämällä BodyTite-hoitoa. Vartalo kiinteytyy ja ei-toivottu rasva poistuu pysyvästi.

Perinteiseen rasvaimuun verrattuna BodyTite tarjoaa turvallisemman, hellävaraisemman ja vähemmän traumaattisen vaihtoehdon sekä yhtenäisemmät hoitotulokset. Yleensä potilas kokee vähäisempää leikkauksen jälkeistä epämukavuutta ja vähemmän mustelmia kuin perinteisen rasvaimun jälkeen.

 

Lue lisää toisesta hittitoimenpiteestä: Body-Jet® WAL.

BodyTite-rasvaimu 

BodyTite on uudentyyppinen vartalonmuokkausmenetelmä, joka on suunniteltu vähentämään pysyvästi rasvaa. BodyTite-rasvaimun avulla pääset eroon selluliitista ja rasvasta ilman kirurgiaa. Moderni rasvaimu muokkaa ja kiinteyttää vartaloasi paremmin kuin mikään muu hoitomuoto ennen tätä.

BodyTite-rasvaimu on tämän hetken suosituin ei-kirurginen toimenpide. Sen tulos on erittäin tasainen ja ihon kiinteytyminen parasta mahdollista luokkaa. Bodytite muotoilee vartaloasi. Tulos on pysyvä.
BodyTitessa käytetään edistyksellistä teknologiaa nimeltä RFAL™ (Radio Frequency Assisted Lipotightening: radiofrekvenssiavusteinen rasvaimu). Se tarjoaa sinulle turvallisen, hellävaraisen ja modernin vartalonmuokkausratkaisun.

Miten BodyTite eroaa perinteisestä rasvaimusta?

Perinteisessä rasvaimussa käytetään imuvälinettä, jolla imetään rasvasolut pois hoidettavalta alueelta. BodyTite -menetelmässä käytetään samantyyppistä liikettä mutta rasvasolut ”sulatetaan”, mikä helpottaa niiden poistamista eikä aiheuta vahinkoa ympäröivälle kudokselle.

BodyTite–menetelmällä tehty rasvaimu aiheuttaa vähemmän mustelmia, turvotusta ja epämukavuutta verrattuna perinteiseen rasvaimuun. Myös toipuminen on nopeampaa. Toimenpiteen jälkeen pidetään tukitekstiiliä, joka auttaa toivotunlaisen tuloksen saavuttamisessa ja vähentää turvotusta. Hoidettavalla alueella tuntuu arkuutta yhden viikon ajan, jonka aikana voi toimia normaalisti. Ainoastaan liikunnan harrastamista on vältettävä.

 

BodyTite –menetelmän edut:

  • jopa 40% kiinteämpi iho verrattuna perinteiseen rasvaimuun
  • sopii loistavasti alueille, joissa on vain vähäinen tarve rasvanpoistoon ja päätavoitteena on kiinteämpi iho
  • vähemmän mustelmia
  • voidaan tehdä paikallispuudutuksessa

 

Turvallisuus

BodyTite-käsikappaleessa RF-energia johdetaan sisäisestä kanyylista ulkoiseen elektrodiin. Näin suunnataan keskitettyä energiaa rasvakudokseen ja rasvaisille alueille.

RF-energian suora käyttö on tarkkaa ja hallittua. Käsikappaleen avulla lämpö johdetaan haluttuihin kohteisiin aiheuttamatta lämpövauriota ympäröiviin kudoksiin. Lisäksi käsikappaleen geometrinen muotoilu ja elektrodien koon säätely tarjoavat tarkan lämmönsäätelyn ihon pinnalle. Ei-toivottu lämpökertymä estyy eivätkä hoitoaluetta ympäröivät kudokset vahingoitu.

Lämpöenergian avulla saadaan aikaan tehokas rasvakudoksen, verisuonten ja sidekudosten hyytyminen. Toimenpiteessä luodaan tarkka lämpötila vartalolinjojen parantamiseksi ja ihon kiinteyttämiseksi.

Optimaalinen ihon kiinteyttäminen ei riipu ainoastaan kriittisen lämpötilan saavuttamisesta vaan myös siitä, että haluttu lämpötila pysyy yllä tasaisesti ja turvallisesti.

Rasvaimu

Ennen BodyTite-rasvaimua

Mitä alueita voidaan hoitaa?

BodyTite sopii useille erikokoisille hoitoalueille joissa on ylimääräistä rasvaa. Hoitoalueita voivat olla esimerkiksi vatsa, lantiot, pakarat, reidet, käsivarret, polvet ja niska. Hoidon voi myös yhdistää vatsan muotoiluleikkauksiin, vartalon kohotuksiin sekä käsi- ja reisikohotuksiin.

Tulokset näkyvät heti. Ne myös paranevat ajan kuluessa. Lopputulos alkaa näkyä 8-12 viikon kuluttua toimenpiteestä. Tulosten paraneminen jatkuu toimenpidettä seuraavien kuuden kuukauden ajan.

Toipumisaika

BodyTite on mini-invasiivinen toimenpide, joka voidaan tehdä paikallispuudutuksessa tai kevyessä sedaatiossa yleisanestesian sijasta.

Potilaat voivat valita päiväkäynnin ja välttää yöpymisen aiheuttamia kustannuksia. Suurien alueiden tai ison massan poistohoidoissa voidaan edelleen hyötyä yleisanestesiasta.

Toimenpiteen jälkeen on käytettävä tukitekstiilejä. Urheilu ja raskas liikunta voidaan aloittaa lääkärin ohjeiden mukaisesti. Toipumista voidaan nopeuttaa lymfahoidolla. Lymfahoidossa kannattaa käydä ainakin yhden kerran ennen BodyTite-toimenpidettä ja kerran toimenpiteen jälkeen.

Useimmat BodyTite-potilaat kokevat arkuutta hoitoalueella, mutta epämukavuutta kuvataan yleensä lieväksi tai kohtalaiseksi.
Mahdollisia mustelmia on hyvä hoitaa Arnica Fast Gel -tuotteella.

 

Jälkihoito BodyTite-rasvaimu

BodyTite-jälkihoito-ohje

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua.

Ensimmäinen konsultaatiokäynti Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään.

 

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon nyt.

 Hinnat

BodyTite-rasvaimuHintaMaksa erissä!Klinikka
Lue lisää.
1 alue990 €alk. 50 €/kkCityklinikka Helsinki
2 aluetta1790 €alk. 90 €/kkCityklinikka Helsinki
4 aluetta2690 €alk. 140 €/kkCityklinikka Helsinki
6 aluetta3290 €alk. 170 €/kkCityklinikka Helsinki
8 aluetta3890 €alk. 200 €/kkCityklinikka Helsinki
10 aluetta4490 €alk. 240 €/kkCityklinikka Helsinki
Lisäalue (yli neljän alueen jälkeen)+ 350 €alk. +15 €/kkCityklinikka Helsinki
BodyTite-rasvaimu nukutuksessaNukutuslisä 650 € - 850 €alk. 40 €/kkCityklinikka Helsinki
HELSINKI:
Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon netissä.
TURKU:
Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon netissä.
LAHTI
Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon netissä.

Hinnoittelu alueittain

Miten lasketaan toimenpidealueiden määrä?

Seuraava taulukko on suuntaa antava. Lopullisen arvion tekee henkilökuntamme.

Alue toimenpidealueiden määrä
Alaleuka, kaksoisleuka 1 alue
Poskien alaosat “hamsteripussit” 1 alue
Alavatsa 2 aluetta
Ylä- ja alavatsa 4-5 aluetta
Koko vatsa ja “jenkkakahvat” 6-10 aluetta
“Jenkkakahvat” 2-4 aluetta
Sisäreidet (yläosa) 2 aluetta
Sisäreidet ja polvien seutu 4-6 aluetta
Ulkoreidet 2 aluetta
Takareidet 2 aluetta
Polvet kokonaan 2-3 aluetta
Pakarat 2-6 aluetta
“Allit” – käsivarret 2-3 aluetta
Alaselkä 2-4 aluetta
Keskiselkä – “banaanipoimut” 2 aluetta
Kainalot 2 aluetta
Miehen rinnat – pseudogynekomastia 2 aluetta