Finish;   English;   Swedish;

Body-Jet WAL – vesisuihkurasvaimu

 

Body-Jet on vesisuihkurasvaimu (WAL: water-assisted liposuction). Se on hellävarainen menetelmä, jonka avulla kehosta voidaan poistaa paikallista rasvaa. Käsittelyn jälkeen toimenpidealueen iho on tasainen ja kiinteä. Body-Jet-vesisuihkurasvaimua voidaan pitää BodyTiten ohella kehittyneimpänä ja tehokkaimpana rasvaimumenetelmistä.

Toipumisaika on lyhyt, ja joskus arkirutiineihin voi palata jo toimenpidettä seuraavana päivänä. Keskimäärin sairausloman tarve on kahdesta päivästä viikkoon.

Body-Jet-teknologia kehittyy jatkuvasti. Käytössämme oleva  Body-Jet® evo on uusin versio WAL-laitteistosta (WAL: water-assisted liposuction eli vesiavusteinen rasvaimu).

WAL-tekniikka on kehitetty Saksassa. Sillä on useita etuja asiakkaan näkökulmasta.

  • Rasvaimun aikana käytetään vesisuihkupuuduteliuosta, joka takaa asiakkaalle aiempaa miellyttävämmän, kivuttomamman toimenpiteen.
  • Rasvaimu voidaan tehdä miltei aina paikallispuudutuksessa.
  • Kotiutuminen voi tapahtua jopa samana päivänä.
  • Turvotusta ja mustelmia on vähemmän kuin perinteisessä rasvaimussa.
  • Imetty alue on tasainen.
  • Imutulos näkyy heti toimenpiteen jälkeen.

 

Vesisuihkulla tehdyt rasvaimut ovat selvästi kivuttomampia verrattuna perinteisellä tekniikalla tehtyihin rasvaimuihin. Noin 90 prosenttia Body-Jet-asiakkaista on lähes kivuttomia neljän päivän kuluttua toimenpiteestä.

 

Vesisuihkurasvaimu – toimenpidealueet

Vesiavusteinen rasvaimu sopii aikuisille ihmisille, jotka tahtovat päästä eroon paikallisista rasvakertymistä. Sen avulla voidaan poistaa rasvaa vatsan, olkavarsien, kylkien, reisien ja pohkeiden alueilta. Lisäksi Body-Jet WAL sopii miehen rintojen liikakasvun eli pseudogynekomastian hoitoon. Toimenpide on erittäin tehokas, turvallinen ja lähes kivuton. Koska aikuisille ei synny uusia rasvasoluja, Body-Jet-toimenpiteen aikana poistetut rasvasolut ovat hoidon jälkeen pysyvästi poissa.

Body-Jet-rasvaimun aikana imettyä rasvaa on mahdollista käyttää myös rasvansiirrossa. Tyypillistä on, että vesisuihkurasvaimun jälkeen potilaan omaa rasvaa siirretään esimerkiksi rintoihin, pakaroihin tai poskipäille.

 

Body-Jet – toimenpiteen kulku

Ennen varsinaista toimenpidettä varataan aika konsultaatiovastaanotolle. Tällöin käydään läpi potilaan toiveet ja tarpeet sekä keskustellaan toimenpiteen kulusta ja toipumisesta.
Toimenpiteen alkaessa Cityklinikan lääkäri ottaa kuvat hoitoalueesta sekä piirtää iholle ns. toimenpidekartan, jonka mukaan rasvaimu etenee. Potilas saa tarvittaessa esilääkityksen.

Useimmiten vesisuihkurasvaimu tehdään paikallispuudutuksessa. Kudoksiin suihkutetaan aluksi lidokaiinia, joka puuduttaa toimenpidealueen, sekä adrenaliinia, jonka ansiosta verenvuoto on erittäin vähäistä.
Kun alue on puutunut, rasvasolut irroitetaan hellävaraisesti vesisuihkulla ja imetään tämän jälkeen pois kanyylilla. Kun haluttu määrä rasvaa on imetty, pienet leikkaushaavat ommellaan kiinni.

 

Toimenpiteen jälkeen

Vesisuihkurasvaimu on pääsääntöisesti päiväkirurginen toimenpide, joka kestää muutaman tunnin. Mikäli hoitoalue ei ole erittäin laaja, potilas voi lähteä kotiin heti toimenpiteen päätyttyä.
Käsitellyillä alueilla esiintyy usein mustelmia ja turvotusta kahden tai kolmen viikon ajan. Mustelmien hoitamiseen suosittelemme Arnizen -tuotetta. Turvotusta ehkäisee ja poistaa tehokkaimmin lymfahoito.
Toimenpiteen jälkeen on tärkeää käyttää tukitekstiiliä kolmesta kuuteen viikkoa ohjeen mukaisesti.

Ensimmäiset tulokset toimenpidealueella näkyvät heti rasvaimun jälkeen ja lopullinen tulos 1-3 kuukauden päästä.

Tuloksia seurataan muun muassa kontrollikäyntien aikana.

 

vesisuihkurasvaimu Body-Jet WAL hinta TURKU

Kotihoito-ohje

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua.

Ensimmäinen konsultaatiokäynti Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään.

 

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon nyt.

Hinnat

Body-Jet WAL


AAAM board certified physician Piotr Sikorski
Dr. Akmaral Karakulova
HintaMaksa erissä!Klinikka
Lue lisää.
1 alue990 €alk. 50 €/kkHelsinki
Turku
0201 777 288
2 aluetta1790 €alk. 90 €/kkHelsinki
Turku
0201 777 288
4 aluetta2690 €alk. 140 €/kkHelsinki
Turku
0201 777 288
6 aluetta3290 €alk. 170 €/kkHelsinki
Turku
0201 777 288
8 aluetta3890 €alk. 200 €/kkHelsinki
Turku
0201 777 288
10 aluetta4490 €alk. 240 €/kkHelsinki
Turku
0201 777 288
Lisäalue (yli neljän alueen jälkeen)+ 350 €alk. +15 €/kkHelsinki
Turku
0201 777 288
Body-Jet WAL nukutuksessaNukutuslisä 650 € - 850 €alk. 40 €/kkHelsinki
Turku
0201 777 288
Rasvaimu hinta

Kuvaa klikkaamalla pääset tutkimaan ennen ja jälkeen -kuvia.