Finish;   English;   Swedish;

Rintaimplantit kalenteriin!

PRP-hoito hinta 249 €
StarWalker®-laser saapui Turkuun
13/03/2017
Implanttipäivät - silikonit hinta 3490 €
Implanttipäivät 26. – 27.5.2017
29/03/2017

Rintaimplantit kalenteriin!

Rintaimplantit silikonit

Haluan kiittää teidän koko upeaa tiimiä!! Olin toukokuussa teillä rintojen suurennusleikkauksessa. Kaikki on sujunut niin hienosti, etten voi kuin olla superiloinen :) Itsevarmuuteni on taas ennallaan ja heinäkuussa häät olivat ihanat, nyt olemme onnellinen perhe. Toivotan iloista syksyä!! Teitte minuun vaikutuksen, miten pitää kuunnella itseään ja toteuttaa unelmiaan, kiitos tuesta ja avusta!!
(Asiakaspalaute Riikka Veltheimille 19.11.2014)

LUE MYÖS NÄMÄ!

Rintaimplantit silikonit hinta

Suunnitteletko häitä tai rantalomaa? Tai ehkä haaveilet perheenlisäyksestä. Vai oletko päättänyt pudottaa painoasi tai juosta vuoden päästä maratonin? Jos haaveilet rintaimplanteista ja sinulla on muitakin tavoitteita, joudut varmasti AIKATAULUTTAMAAN unelmasi. Tämä blogipostaus keskittyy aikatauluihin ja ajoittamiseen.

Rantalomalle uusien rintojen kanssa

Rintaimplantit eivät ole este rantalomalle.  Tietenkään et voi lähteä suoraan leikkauksesta auringonpalvontaan, mutta jo kuukauden kuluttua leikkauksesta voit pakata laukkusi ja lentää uusien rintojesi kanssa lämpöön. Kolmen viikon kieppeillä uiminen uima-altaassa tai meressä on yleensä sallittua. Leikkaushaava on jo tarpeeksi parantunut, eivätkä veden epäpuhtaudet enää pääse leikkausavauksen läpi aiheuttamaan tulehduksia.

Myös auringonotto ja solariumissa käynti on sallittua jo kolmen viikon päästä leikkauksesta. Muistathan vain huolehtia arpikohdan aurinkosuojaamisesta? Ultraviolettivalo ei nimittäin tee arvelle lainkaan hyvää. UV-säteilyä saanut leikkausarpi saattaa muuttua erittäin punaiseksi, eikä punoitus välttämättä häviä aivan heti. Suojakerroin 50 riittää.

Entä uudet bikinit ja rintaliivit?

Leikkauksen jälkeen kannattaa odottaa kaksi kuukautta ennen kuin tekee suuria vaateinvestointeja. Noin kahdeksan viikon kohdalla uudet muotosi ovat asettuneet, ja voit hyvillä mielin ostaa uusia alusasuja ja uimapukuja.

Rintaimplantit silikonit Helsinki Cityklinikka

Hääsuunnitelmat

Silikoni-implanttien lopullinen muoto ja koko näkyvät noin kaksi kuukautta leikkauksen jälkeen. Hääpuvun ostaminen kannattaa siis ajoittaa tuohon kahdeksan viikon kohdalle. Jos siis hankit hääpuvun jo puoli vuotta ennen häitä, implanttileikkaus kannattaa tehdä jo jopa vuosi ennen hääpäivää.

Aina näin pitkäjänteinen suunnittelu ei ole mahdollista. Jos häihisi on aikaa vaikkapa vain muutama kuukausi, voit vielä hankkia tässä välissä uudet, kauniit rinnat. Muista vain muokata tai muokkauttaa hääpukusi uusia linjojasi vastaavaksi vasta siinä vaiheessa, kun rintasi ovat lopullisessa muodossaan. Merkitse siis kalenteriisi hääpuvun sovitus kahden kuukauden päähän leikkauksesta.

rintaimplantit silikonit raskaus

Raskaus ja imetys

Jos suunnittelet saavasi perheenlisäystä seuraavan vuoden aikana, rintaimplanttileikkausta ei kannata tehdä nyt. Raskauden ja mahdollisen imetyksen jälkeen rintasi näyttävät luultavasti jonkin verran erilaisilta kuin nyt. Raskauden aikana rinnat yleensä suurenevat hormonaalisista syistä, ja maidon noustessa rintoihin kuppikokosi kasvaa luultavasti entisestään.

Kun raskaus ja imetys ovat ohi, rintojen muoto muuttuu jälleen. Kaikkia näitä muutoksia on vaikea ennakoida. Joidenkin naisten rinnat ovat raskauden ja imetyksen jälkeen pienemmät kuin ennen. Joillakin naisilla rinnat täyteläistyvät äidiksi tulemisen myötä.

Se, mihin muotoon ja kokoon rinnat asettuvat, näkyy noin kuuden kuukauden päästä imetyksen loputtua. Jollet imetä, rinnat asettuvat aloilleen puoli vuotta synnytyksen jälkeen.

Entäpä, jos saat lapsia rintaleikkauksen jälkeen? Se on hyvin yleistä. Uudet rinnat voit saada jo nyt, vaikka haluaisitkin joskus hamassa tulevaisuudessa lapsia. On kuitenkin hyvä tiedostaa se, että saatat joutua vaihtamaan implanttisi siinä vaiheessa, kun lapsilukusi on täynnä.

rintaimplantit silikonit Cityklinikka Helsinki

Painonpudotus

Kun painosi putoaa ja rasvaprosenttisi pienenee, pienenet joka kohdasta. Hyvin usein myös rinnat pienenevät. Rinnat ovat pääosin rasvakudosta, joten rasvakudoksen yleinen väheneminen näkyy myös rintojen koossa ja muodossa. Joskus painon putoaminen saa rinnat riippumaan ja veltostumaan.

Jos suunnittelet pudottavasi nykyisestä painostasi kymmenen prosenttia tai enemmän, on syytä lykätä implanttileikkausta. Uudet rinnat kannattaa hankkia siinä vaiheessa, kun olet tavoitepainossasi. Silikoni-implantit ovat itse asiassa erinomainen palkinto painonpudotuksen onnistumisesta. Sinulta itseltäsi sinulle itsellesi.

Treenaus

Implanttileikkauksen jälkeen on pidettävä treenaustaukoa keskimäärin kolmen viikon ajan. Kävelylenkit on hyvä aloittaa välittömästi, kun olo sen sallii. Muuta fyysistä aktiviteettia – lenkkeilyä, kuntosalia ja painonnostoa – on odoteltava muutama viikko. Ylävartalon treenauksen kanssa on pidettävä kuuden viikon tauko. Tarkan ohjeen saat tietenkin plastiikkakirurgilta.

Silikoni-implantit eivät estä millään tavalla urheiluharrastusta tai edes ammattimaista urheilua. Implantteja laitetaan urheilijoille itse asiassa aika paljon. Ammattilaiset ja puoliammattilaiset palaavat takaisin treenirutiineihinsa hiljalleen implantoinnin jälkeen. Kevyt, ammattimainen urheilu voidaan aloittaa jo kuuden viikon kuluttua implantoinnista. Kahdeksannen viikon jälkeen moni urheilija palaa takaisin normaaliin arkeensa. Implanttien kanssa urheileminen on täysin mahdollista ja suotavaakin!

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon!

Varaa aika sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin maksuttomaan rintakonsultaatioon jo tänään!

Konsultaatioajan voit varata seuraavista toimipaikoistamme:

Helsinki, Turku tai Lahti – p. 0201 777 288

Riihimäki – p. 019-720 505

Lohja – p. 050 582 47 19

Hyvinkää – p. 044 555 55 74

Studio Rasmussen (Helsinki) – p. 0400 128 485

Plastiikkakirurgi Riikka Veltheimin rintakonsultaatio maksaa 80 €.
Riikan konsultaatioon voit varata ajan Helsingistä, p. 0201 777 288.

Hinnat

Mikäli leikkaus tehdään terveydellisistä syistä, hintaan ei lisätä arvonlisäveroa. (Alv = 0 %)
Mikäli leikkaus tehdään esteettisistä syistä, hintaan lisätään arvonlisävero. (Alv = 24 %)

RINTALEIKKAUS PAIKALLISPUUDUTUKSESSAHINNAT VOIMASSA 31.10.2017 SAAKKA
Alv 0 %Alv 24 %Klinikka
Suurennus paikallispuudutuksessa (SEBBIN, pyöreät, lihaksen päälle)3490 €4327,60 €Cityklinikka Helsinki
Implantin poisto paikallispuudutuksessa1700 €2108,00 €Cityklinikka Helsinki
Tämä kampanja on päättynyt.

RINTALEIKKAUKSET NUKUTUKSESSA

Alv 0 %Alv 24 %Cityklinikka-AktiivirahaKlinikka
Suurennus pyöreillä SEBBIN-implanteilla
(paikallispuudutus)
3490 €4327,60 €alk. 217 €/kkCityklinikka Helsinki
Suurennus pyöreillä SEBBIN-implanteilla
(nukutus)
3790 €4699,60 €alk. 235 €/kkCityklinikka Helsinki
Suurennus anatomisilla SEBBIN-implanteilla (nukutus)3990 €4947,60 €alk. 248 €/kkCityklinikka Helsinki
Suurennus pyöreillä Mentor-implanteilla (nukutus)3990 €4947,60 €alk. 248 €/kkCityklinikka Helsinki
Suurennus anatomisilla Mentor-implanteilla (nukutus)4190 €5195,60 €alk. 260 €/kkCityklinikka Helsinki
Suurennus pyöreillä B-Lite-implanteilla
(nukutus)
4290 €5319,60 €alk. 266 €/kkCityklinikka Helsinki
Suurennus anatomisilla B-Lite-implanteilla (nukutus)4490 €5567,60 €alk. 280 €/kkCityklinikka Helsinki
Suurennus Allergan Natrelle -implanteillaHinta kysyttäessä.Cityklinikka Helsinki
Kapselitakuu500 €620,00 €alk. 31 €/kkCityklinikka Helsinki
Implantin vaihto (nukutus)Implanttileikkauksen hinta + 500 €Implanttileikkauksen hinta + 620 €Cityklinikka Helsinki
Suurennus implantilla ja kohotus (nukutus)alk. 5800 €alk. 7192,00 €alk. 360 €/kkCityklinikka Helsinki
Konsultaatio
(esteettinen sairaanhoitaja)
0 €Helsinki
Turku
Lahti
Riihimäki
Salo
Lohja
Hyvinkää
Konsultaatio
(AAAM-sertifioitu esteettinen lääkäri Piotr Sikorski)
0 €Helsinki
Turku
Plastiikkakirurgi Riikka Veltheimin konsultaatio80 €Helsinki

Comments are closed.