Tatuoinnin poisto laserilla

Tatuoinnin poisto on uuden lasertekniikan ansiosta entistä helpompaa, nopeampaa ja varmempaa.

Uusi R20 toimenpide tatuoinnin poistoon

tatuoinnin_poisto_cityklinikka


R20 -niminen toimenpide on uusi, lääkärien kiittelemä tapa poistaa tatuointi. Tämä moderni toimenpide mahdollistaa musteen poiston ihosta perinteistä nopeammin. Nyt kuva on mahdollista häivyttää ihosta vain parissa kuukaudessa laserkäsittelyillä, joita voidaan antaa neljästi peräkkäin pitämällä vain 20 minuutin tauko välissä. Tapa eroaa suuresti vanhasta toimenpiteestä, jossa iho käsiteltiin laserilla vain kerran, minkä jälkeen tuli pitää kuuden viikon tauko ennen seuraavaa käsittelyä.

Journal of the American Academy of Dermatology -lehdessä helmikuussa julkaistu tutkimustulos kertoo R20-menetelmän aiheuttavan iholle perinteistä menetelmää enemmän vahinkoa lyhyellä tähtäimellä. Tutkimuksen mukaan R20:lla käsitelty iho ei kuitenkaan kerää enempää arpikudosta kuin perinteisiä menetelmiä käytettäessä. Tärkein huomio on se, että mustetta poistuu tätä uutta menetelmää käytettäessä ihosta huomattavasti enemmän kuin vanhojen tatuoinninpoistomenetelmien yhteydessä. Tutkimus osoitti, että R20 vaalensi tatuointeja 70 prosenttia tehokkaammin kuin vanha metodi.

Kuinka nopeasti saadaan tatuointi häivytettyä?


Tulokset huomaat jo ensimmäisellä käynnillä. Hoito ei ole täysin kivuton, mutta kipua voidaan lieventää EMLA-puudutusvoiteella, joka levitetään hoidettavalle iholle noin tunti ennen toimenpidettä. Hoito tuntuu lähes samanlaiselta kuin tatuoinnin ottaminen, ja laserkäsittely kestää vain muutaman minuutin ajan yhtä sarjahoitoa kohti. Käytössämme on myös Kryolaite joka puhaltaa jopa -30 asteista ilmaa hoidettavalle alueelle vähentäen hoitoon liittyvää pistelyä.

laserhoitaja Cityklinikka

Muiden hoitometelmien erot

Verratuna muihin lasereihin (rubiinilaser, CO2-laser ja alexandriittilaser) ja valoimpulssilaitteisiin (kosmetologien käytössä) Q-switched NdYag laser on lähes vaaraton ja arpeutumisen riski on myös erittäin pieni. Valoimpulssilaitteiden (IPL) tehoa on arvosteltu paljon asiakkaiden keskuudessa, ja laite on arvioitu tehottomaksi tavaksi poistaa tatuointi. Laserhoidosta saatavat lopputulokset ovat omaa luokkaansa, kun niitä verrataan kosmetologien käyttämien toimenpiteiden lopputuloksiin.

Tatuoinnin musta, sininen, punainen ja ruskea väri (sekä niiden sekoitukset) pystytään varmuudella poistamaan.

Kuinka monta hoitokertaa tarvitaan?

R20-toimenpidehoitokertoja tarvitaan yleensä keskimäärin 2 – 4. Hoitojen väli tulisi olla vähintään 3 kk. Jos poisto tehdään yksi hoitosarja kerrallaan, hoitokertoja tarvitaan keskimäärin 4-10 ja hoitoväli voi olla lyhyempi, 6-8 viikkoa. Hoitotauon aikana oman elimistön ns. syöttösolut siivoavat pois laserin hajoittamat pigmentin kappaleet.

Laserhoidon jälkeen hoidettavalle alueelle kehittyy lievä, vaalehko turvotus, joka kuitenkin laskeutuu jo muutamassa kymmenessä minuutissa. Iho voi aluksi reagoida melko voimakkaasti tatuoinnin poistoon. Reaktiot ovat tavallisia ensimmäisten hoitojen yhteydessä, kun pigmentti on vielä tumma ja laservaloenergiaa muuttuu osittain lämmöksi. Iho turpoaa ja siihen voi tulla vesirakkuloita (Blistering). Iho kuitenkin paranee muutamassa viikossa.

QX Max Fotona Laser on markinoiden tehokkain ja turvallisin laser tatuoinnin poistoon – katso video jossa suomen kielen tekstitys!

Tatuoinninpoistogalleria

VARAA AIKASI ILMAISEEN KONSULTAATIOON 09 4319 0044

WWW.CITYKLINIKKA.FI tai info@cityklinikka.fi

City-Klinikka, Aleksanterinkatu 21 A 4, 00100 HELSINKI, Finland

.

Cityklinikka   |   Aleksanterinkatu 21 A 4, 00100 Helsinki    | P. +358 (0) 9 4319 0044 |   Email: info@cityklinikka.fi

City Clinics for UK customers   |Inquiries Bookings tel. +358 9 4319 0044 |   Email: info@city-clinics.co.uk

LiveZilla Live Help