Finish;   English;   Swedish;

Palvelut miehille

Cityklinikan kuorsaushoito tehdään laserilla eikä se satu. Tämä voi saada miehet kiinnostumaan hoidosta. P.s. Hoidosta muistuttava tekstiviesti on hieno juttu. Juuri näin. Sopii myös meille miehille. :) (Asiakaspalaute 5.11.2014)

Palvelut miehille

Miehen keho ja iho toimivat eri tavoin kuin naisen. Cityklinikalla nämä erot otetaan huomioon tuottamalla erityisesti miehille räätälöityjä palveluita ja ratkaisuja.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat kaikki moderneimmat laser-, radiofrekvenssi-, mikroaalto- ja ultraäänihoidot. Meiltä saat myös tehokkaat botuliinihoidot, lipolyysi-injektiot ja muut pistoshoidot sekä kaikki plastiikkakirurgiset toimenpiteet. Moderni kalusto, steriilit välineet ja uusimmat laitteet takaavat sen, että saat aina tehokasta, turvallista ja ammattitaitoista palvelua.

Meillä toimenpiteitä tekevät vain terveydenhuollon ammattilaiset. Uskomme elinikäiseen oppimiseen ja kansainväliseen tutkimus- ja tuotekehitystyöhön. Päivitämme osaamistamme jatkuvasti niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Olet tervetullut Cityklinikalle.

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua.

Lääkärin tai sairaanhoitajan konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään.

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon nyt.