Finish;   English;   Swedish;

Anna hyvinvointisi näkyä!

MIKSI CITYKLINIKKA?

 • Sijainti – Kaikki helsinkiläiset sopivat treffit Stockmannin kellon alle ja näin myös Cityklinikkaa vastapäätä. Meille on helppo tulla niin Helsingissä kuin Turussakin.
 • Esteettisiä hoitoja (esim. botox- ja täyteainehoitoja) teemme myös Lahdessa, Tampereella, Riihimäellä, Lohjalla, Hyvinkäällä ja Salossa.
 • Maksuton konsultaatio – Meille voi milloin tahansa piipahtaa juttelemaan rasvanpoistoista ja siitä, mikä olisi sopiva vaihtoehto juuri Sinulle. Lääkärin ja hoitajan konsultaatiot ovat ilmaisia. Konsultaatio ei velvoita mihinkään.
 • Laaja valikoima toimenpiteitä– Tule kysymään eri vaihtoehdoista ja kerro tavoitteistasi.
 • Hoitotakuu – Yhdessä etsimme asiakkaalle mieluisan ja sopivan vaihtoehdon. Hoidon jälkeen varataan aika kontrollikäynnille, jolloin varmistetaan, että asetetut tavoitteet ovat saavutettu.
 • Ensimmäisiä monessa – Cityklinikka etsii aina uusimpia ja parhaita vaihtoehtoja asiakkailleen. Olimme Suomen ensimmäinen klinikka Smartlipo-toimenpiteissä, ja tämän vuoksi koulutimmekin useita Smartlipo-ammattilaisia Suomeen. Lisäksi aloitimme lipolyysihoidot ja Zerona-rasvanpoistohoidot sekä BodyTite-rasvaimun ensimmäisenä pääkaupunkiseudulla. Pyrimme olemaan ajan hermolla.
 • Cityklinikalla pistoshoitoja tekee vain terveydenhuollon ammattilainen. Terveydenhuollon ammattilainen on vakuutettu ja vastuussa työstään.
 • Pitkä kokemus – Ensimmäisen Restylane-tilauksen ja -pistoksen Suomessa teki vuoden 1996 lopulla Cityklinikan lääkäri. Olemme tehneet uudisraivaustyötä muidenkin ei-kirurgisten toimenpiteiden osalta. Olemme myös kouluttaneet terveydenhoidon ammattilaisia niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

MIKSI CITYKLINIKKA?

 • Ammattitaito – Cityklinikalla toimenpiteitä tekevät vain terveydenhuollon ammattilaiset.
 • Turvallisuus – Ammattilaiset työskentelevät asianmukaisissa tiloissa. Turvallinen ja steriili ympäristö luo parhaat olosuhteet onnistuneelle toimenpiteelle.
 • Päiväkirurgiaa – Meillä toimenpiteet ovat päiväkirurgisia toimenpiteitä, jolloin asiakas pääsee yöksi kotiin. Tarpeen vaatiessa voi myös jäädä yöksi
 • Modernit ja asianmukaiset tilat – Cityklinikalla on kaksi leikkaussalia, joissa molemmissa on nukutusmahdollisuus. Käytössämme on monipuolinen, moderni ja tehokas kaksiportainen turvalaitteisto esimerkiksi sähkökatkoksen varalle. Meillä on valmius myös hoitaa akuutteja ongelmatilanteita, esimerkiksi yllättäviä allergisia reaktioita.
 • Potilasturvallisuutta lisää myös käyttämämme Kendall SCD-kompressiojärjestelmä, jonka on kliinisesti todistettu vähentävän sekä syvän laskimotukoksen että keuhkoveritulpan vaaraa.
 • Steriliteetti – Välinehuolto ja leikkaussalien puhtaus ovat erittäin tärkeä osa Cityklinikan toimintaa.
 • Pitkä kokemus – Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1994.
 • Jatkuva kouluttautuminen – Kukaan ei ole täysin valmis. Lisäkoulutusta tarvitaan aina. Lisäpätevyyttä hankimme sekä täällä kotimaassa että ulkomailla.

KESKEINEN SIJAINTI - KAIKKI PALVELUT

Cityklinikka sijaitsee Helsingin keskustassa, rautatieaseman ja Stockmann-tavaratalon välissä, Citykäytävässä. Meille on helppo tulla. Bussi- ja rautatieasema ovat kävelyetäisyydellä.

Cityklinikka on perustettu vuonna 1994, ja vuonna 2014 vietimme 20-vuotisjuhlaa. Olemme suomalaisen esteettisen lääketieteen edelläkävijöitä. Lääkäriasemamme on tuonut Suomeen ensimmäisenä mm. kantasoluhoidot (plasmageeli) ihon nuorennukseen. Toimme Suomeen myös Smartlipo-tekniikan. Olemme siis Suomen kokenein klinikka pysyvässä, laseravusteisessa rasvanpoistossa. Cityklinikka on Suomen ainoa klinikka, joka hoitaa kainaloiden liikahikoilun pysyvästi mikroaaltoenergian avulla.

Cityklinikan palvelutarjonta on monipuolinen. Hoitoihin kuuluvat Bodytite-rasvanpoiston lisäksi erilaiset täyteaine- ja botuliinihoidot. Botoxilla olemme ratkaisseet jo pitkään asiakkaidemme esteettisiä ja terveydellisiä ongelmia (liikahikoilu, migreeni, hampaiden narskutus). Vartalon ja kasvojen muotoiluun käytämme turvallisia hyaluronihappovalmisteita. Muita palveluitamme ovat muun muassa mikroplastia, LED-valohoidot, hampaiden laservalkaisut, rasvansiirrot, ihon monipuoliset laserhoidot, tatuointien ja karvojen pysyvät poistot, suonikohjujen vaahtoruiskutukset. Palvelutarjontaamme kuuluvat myös perinteiset kauneuskirurgiatoimenpiteet sekä kasvoille että vartalolle.

Kaikki hoidot soveltuvat naisille ja miehille.

Klinikallamme ruiskutettavat täyteaineet ovat turvallisia ja tutkittuja. Hoitohenkilöstömme muodostuu koulutetuista terveydenhuollon ammattilaisista. Arvostamme vankkaa peruskoulutusta. Lisäksi päivitämme erilaisissa koulutuksissa jatkuvasti ammattitaitoamme kauneusalan ja teknologiaratkaisujen kehittyessä. Pyrimme hoidoissamme parhaaseen lopputulokseen, ja luomme asiakkaillemme henkilökohtaisen ja yksilöllisen hoitosuunnitelman, joka sopii hänen elämäntilanteeseensa. Laajasta toimenpidevalikoimastamme löytyy varmasti kaikille sopiva ratkaisu.

Cityklinikka numeroina