Finish;   English;   Swedish;

Keskikasvojen kohotusleikkaus

minifacelift
Hollywood Lift eli minifacelift
14/06/2017
Laserkuorinta Helsinki hinta 690 €
Laserhoidot – 6 kysymystä ihon laserkuorinnasta
16/06/2017

Keskikasvojen kohotusleikkaus

KESKIKASVOJEN KOHOTUSLEIKKAUS

Keskikasvojen kohotusleikkaus palauttaa nuorekkaan ilmeen poskien ja alaluomien alueelle. 

Ikääntymisen myötä kasvojen kudokset laskeutuvat aiempaa alemmas. Posket alkavat roikkua ja poskipäiden muoto katoaa. Myös alaluomien ikääntymismuutokset vaikuttavat kasvojen ulkonäköön. Alaluomet alkavat pussittaa. Ilmerypyt piirtyvät esiin häiritsevän selvästi.

Kasvojen viehättävyys perustuu pitkälti juuri keskikasvojen viehättävyyteen. Keskikasvoilla ikääntyminen alkaa näkyä selvästi keskimäärin 40 ikävuoden tietämillä. Tämän alueen ikääntymismuutokset vaikuttavat ihmisen ulkonäköön enemmän kuin arvataankaan.

Keskikasvojen kohotusleikkaus – kenelle?

Keskikasvojen kohotus tulee kyseeseen, jos poskien muodon häviäminen, kuopalla olevat silmät, syventyneet kyynelurat ja nasolabiaalipoimut (nenän ja suun väliset juonteet) vaivaavat. Konsultaatiokäynnillä asiakkaat kertovat usein kärsivänsä laskeutuneesta ja ikääntyneestä ilmeestä poskien ja nenänpielien alueella. Myös alaluomien korkeus on saattanut kasvaa. Venähtänyt alaluomi tekee ilmeestä väsyneen ja vanhan.

Osa asiakkaista valitsee mid facelift -leikkauksen huomatessaan, että poskipäiden muoto ja poskien täyteläisyys ovat kadonneet. Joillakin asiakkailla ei ehkä alun alkaenkaan ole ollut korkeita poskipäitä. Kummassakin tapauksessa keskikasvojen kohotusleikkaus parantaa kasvojen ulkonäköä. Joissakin tapauksissa poski-implanteista haaveileva saa parhaan avun nimenomaan keskikasvojen kohotuksesta.

Leikkauksen kulku

Keskikasvojen kohotusleikkauksessa poistetaan keskikasvojen ikääntymismuutoksia. Posket kohotetaan ja poskipäihin luodaan nuorekasta muotoa ja täyteläisyyttä.

Leikkausavaukset tehdään mahdollisimman näkymättömään paikkaan. Avauksien kautta kohotetaan ja nostetaan poskilihaksia ja keskikasvojen kudoksia. Kudokset sijoitetaan uuteen, luonnollisen nuorekkaaseen paikkaansa niin, että poskipäät tulevat esille ja posket täyteläistyvät.

Leikkaus kohdistuu myös alaluomen alueelle (ns. hollow eyes). Alaluomista tulee leikkauksen ansiosta osa poskia. Raja alaluomen ja posken välillä häivyttyy. Myös alaluomen syvät ilmejuonteet pehmentyvät.

Nukutus tai paikallispuudutus

Keskikasvojen kohotusleikkaus voidaan tehdä joko paikallispuudutuksessa tai yleisanestesiassa (nukutus). Jos leikkaus tehdään paikallispuudutuksessa, potilas saa puudutusta ennen myös rauhoittavan lääkityksen (sedaatio).

Toipuminen

Keskikasvojen kohotusleikkaus on nopea, muutaman tunnin pituinen kirurginen toimenpide. Heti leikkauksen jälkeen keskikasvot ovat melkoisen turvoksissa ja mustelmilla. Pahin turvotus ja mustelmat laskevat leikkausta seuraavien päivien kuluessa. Kipulääkkeet pitävät ensimmäisten vuorokausien kivut ja säryt hyvin kurissa.

Jo kahden viikon jälkeen lopputulos on selvästi näkyvissä. Osa Cityklinikan keskikasvopotilaista palaa työhönsä jo 7 – 10 vuorokauden kuluttua leikkauksesta. Työhön ja sosiaaliseen elämään palaaminen riippuu siitä, haittaako kevyt turvotus potilasta itseään.

Toipumisen kestoon ja lopputulokseen jokainen voi vaikuttaa omilla valinnoillaan:

  • Mikäli saat tukipannan, pidä sitä ohjeen mukaisesti, jotta kudokset kiinnittyvät oikeisiin paikkoihinsa kunnolla.
  • Kohota sängyn pääpuolta tyynyillä ensimmäisen viikon aikana.
  • Hoida aluetta kylmäpakkauksilla ohjeen mukaan muutamia kertoja päivässä.
  • Syö kipulääkkeitä ensimmäisinä vuorokausina ohjeiden mukaan, säännöllisesti. Näin kivut pysyvät koko ajan kurissa.
  • Käytä Arnizen-voidetta mustelmien ehkäisemiseen ja hoitoon.

Keskikasvojen kohotusleikkaus on suhteellisen pieni ja lyhyt toimenpide. Myös leikkaushaavat ovat pienet. Toimenpiteen lopputulos on kuitenkin hätkähdyttävä ja pitkäkestoinen.

Keskikasvojen kohotuksessa käyneet Cityklinikan asiakkaat ovat olleet poikkeuksetta erittäin tyytyväisiä leikkauksen lopputuloksiin.

KAMPANJAHINNAT syksyllä 2017

  • Keskikasvojen kohotusleikkaus paikallispuudutuksessa: 3590 € (+ alv) tai alk. 149 €/kk
  • Keskikasvojen kohotusleikkaus paikallispuudutuksessa: 3990 € (+ alv) tai alk. 165 €/kk
  • Kampanjahinnat voimassa toistaiseksi
  • Päivitetyt hintatiedot löytyvät hinnastosivuilta.

Klikkaa kuvaa, niin pääset tutkimaan plastiikkakirurgimme ansioluetteloa.

Botox miehille

Comments are closed.