Finish;   English;   Swedish;

Sopiiko skinbooster-hoito minulle?

Jos koet, etteivät täyteainehoidot ole sinun juttusi, mutta tahtoisit silti heleyttää, syväkosteuttaa ja tasoittaa ihoasi, skinboosterit ovat täsmäratkaisu juuri sinulle. Skinbooster-hoitojen jälkeen iho hehkuu, pehmenee ja nuortuu silminnähden. Et kuitenkaan näytä “käsitellyltä”. Useimmat asiakkaat kokevat, että Skinbooster-sarjahoito on vienyt heidän iästään noin viisi vuotta pois – luonnollisesti.

Skinbooster-hoito

Ihon biorevitalisaatio hyaluronihapolla

Hyvän ihon kolme ominaisutta ovat tekstuuri (tasainen ja kosteutettu iho), elastisuus (kiinteys ja kimmoisuus) ja tasainen väri (ei pigmenttimuutoksia tai punoitusta).

Skinbooster- eli biorevitalisaatiohoito on täsmähoito juuri näiden ominaisuuksien parantamiseen. Kun ihoon viedään hyaluronihappoa, iho elpyy, tasoittuu ja heleytyy silminnähden.

Biorevitalisaatiossa eli skinbooster-hoidossa käytettävää hyaluronihappoa ei ole stabiloitu, ja sen takia kyseessä ei ole täyteainehoito. Hoidossa ei lisätä kudosten tilavuutta, kuten esimerkiksi Juvéderm-, HyalDew All – tai Hydryalix-täyteainehoidoissa. Skinbooster-hoidon tulokset ovat tämän vuoksi hyvin luonnolliset. Piirteet tai mittasuhteet eivät muutu – ihon ulkonäkö sen sijaan muuttuu dramaattisesti. Nuorekas pehmeys, tasaisuus ja kirkkaus palautuvat kasvoille. Ilme näyttää levänneeltä, raikkaalta ja aiempaa nuoremmalta.

 • 91 % kliiniseen tutkimukseen osallistuneista amerikkalaispotilaista oli hoidon jälkeen aimepaa tyytyväisiä ihoonsa.
 • 96 % potilaista totesi ihon laadun parantuneen hoidon jälkeen
  (Juvédermin teettämä tutkimus)

HOIDONAIHEET

 • Kuiva ja/tai karhea iho
 • Auringon aiheuttamat vauriot
 • Ihon pinnan epätasaisuudet
 • Pintarypyt
 • Aknearvet

HOITOALUEET, HOITOKOHTEET

 

 • Kasvojen biorevitalisaatio
 • Huulten syväkosteutus (täyteläistää huulia erittäin kevyesti)
 • Kaulan biorevitalisaatio
 • Dekolteen biorevitalisaatio
 • Kämmenselät
 • Aknearvet

TUOTTEET

Cityklinikan skinbooster-hoidoissa käytetään kolmen eri tuotesarjan hyaluronihappoja:

 1. Lumineran Hydryal-skinboosterit (Hydryal 2%, Hydryal 3% ja Hydryal 4%)
 2. Juvédermin Volite (sisältää puudutteen)
 3. HyalDew Fine -skinbooster

SKINBOOSTEREIDEN SALAISUUS ON HYALURONIHAPPO

Hyaluronihappo on pitkärunkoinen sokerimolekyyli, joka sitoo itseensä vettä jopa tuhatkertaisen määrän omaan molekyylikokoonsa verrattuna. Hyaluronihappoa on elimistössä, esimerkiksi ihossa, luonnostaan. Ihmisen ikääntyessä hyaluronihapon määrä kuitenkin vähenee merkittävästi. Iho muuttuu pintakuivaksi, sameaksi ja epätasaiseksi.

HYDRYAL ON CITYKLINIKAN SUOSITUIN SKINBOOSTER-SARJA

Kaikki Cityklinikan skinboosterit – Hydryal, Juvéderm Volite ja HyalDew Fine – ovat laadukkaita, turvallisia ja tutkittuja. Käytetyin skinbooster-sarjamme on Hydryal.

Hydryal-skinboostereiden hyaluronihappo on pitkäkestoista. Se injisoidaan laajoille alueille kymmeninä mikropistoksina, jolloin hyaluronihappo leviää koko hoitoalueelle tasaisesti. Ihon pinnan alle viety hyaluronihappo alkaa houkutella luokseen vesimolekyylejä. Iho kosteutuu, tasoittuu ja piirteet täyteläistyvät kevyesti.

Hydryal-sarjaan kuuluu kolme skinboosteria.

 • Hydryal 2% sisältää hyaluronihappoa 20 mg/ml.
 • Hydryal 3% sisältää hyaluronihappoa 30 mg/ml.
 • Hydryal 4% sisältää hyaluronihappoa 40 mg/ml.

Hyaluronihappopitoisuus valitaan yhdessä Cityklinikan ammattilaisen kanssa ennen skinbooster-hoitoa. Ihotyyppi, ihon kunto ja ihossa näkyvät ikääntymismuutokset vaikuttavat skinboosterin valintaan. Sarjahoidon kuluessa voidaan käyttää erityyppisiä skinboostereita. Räätälöidyt hoidot takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

MANNITOLILLA RIKASTETTU HYALURONIHAPPO

Koska stabiloimaton hyaluronihappo hajoaa ihossa jo muutaman vuorokauden aikana, skinboostereiden tuotekehityshaasteena on aina ollut hyaluronihapon keston pidentäminen. Hydryal-skinboostereiden salaisuus on mannitoli, joka pidentää hyaluronihapon kestoa ratkaisevasti.

Mannitoli on luonnollinen antioksidantti, jota löytyy muun muassa vihanneksista ja hedelmistä. Mannitolin antioksidatiiviset ominaisuudet estävät hyalyronihapon hajoamista ja skinbooster-hoidon tehon vähenemistä. Positiivisena sivuvaikutuksena voidaan pitää sitä, että mannitoli ehkäisee myös turvotusta ja mustelmien muodostumista.

Lääketieteessä mannitolia on käytetty lähes 70 vuotta. Yhdisteen turvallisuus on laajasti tutkittu ja taattu. Kuten hyaluronihappo, myös mannitoli hajoaa ihossa luonnollisten aineenvaihduntaprosessien seurauksena.

HOIDON KULKU

 

Skinbooster-hoito on pistoshoito. Hyaluronihappo viedään ihoon kymmenien mikropistosten avulla. Osa asiakkaista kokee neulanpistot epämiellyttävänä. Usein hoitoalue puudutetaan voiteella ennen toimenpidettä. Voidepuudutukseen menee aikaa 15 – 45 minuuttia, joten pyydämme asiakkaitamme mainitsemaan jo ajanvarauksen yhteydessä voidepuudutustarpeesta.

Hydryal-skinbooster-hoidon tulokset näkyvät jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Parhaat tulokset saavutetaan kolmen kerran sarjahoidolla. Kun kolmen kerran sarjahoito on ohi, tutkimukset osoittavat että ihon elastisuus ja rakenne ovat parantuneet huomattavasti.

Sarjahoito toteutetaan tekemällä biorevitalisaatio eli skinbooster-hoito 1 – 2 viikon välein yhteensä kolme kertaa. Kolmen kerran sarjahoidon päätyttyä hoitotulosten ylläpitoon riittää yksi skinbooster-hoito aina vuodenaikojen vaihtuessa.

Jokaisen skinbooster-hoidon jälkeen iho punoittaa hieman. Turvotus ja mustelmat ovat mahdollisia. Niitä voidaan kuitenkin ehkäistä aloittamalla Arnizen-voiteen käyttö jo viikkoa ennen ensimmäistä skinbooster-hoitoa ja jatkamalla voiteen käyttöä koko sarjahoidon ajan, kuurina.

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua.

Ensimmäinen konsultaatiokäynti Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään.

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon nyt.

Hinnat

Skinbooster-hoidot

HINTA -
sairaanhoitaja
HINTA -
lääkäri
SAATAVUUS
Juvéderm Volite
1,0 ml
1. ruiske 490 €

Seuraavat ruiskeet saman vastaanottokerran aikana 250 €
1. ruiske 520 €

Seuraavat ruiskeet saman vastaanottokerran aikana 280 €
Helsinki, Lahti, Riihimäki, Lohja, Hyvinkää
Hydryal 2%
1,25 ml
249 €/ruiske

Kolmen kerran sarjahoito kahden kerran hinnalla
279 €/ruiske

Kolmen kerran sarjahoito kahden kerran hinnalla
Kaikki toimipisteet
Hydryal 3%
1,25 ml
249 €/ruiske

Kolmen kerran sarjahoito kahden kerran hinnalla
279 €/ruiske

Kolmen kerran sarjahoito kahden kerran hinnalla
Kaikki toimipisteet
Hydryal 4%
1,25 ml
249 €/ruiske

Kolmen kerran sarjahoito kahden kerran hinnalla
279 €/ruiske

Kolmen kerran sarjahoito kahden kerran hinnalla
Kaikki toimipisteet
HyalDew Fine
1,0 ml
1. ruiske 269 €

Seuraavat ruiskeet saman vastaanottokerran aikana 169 €
1. ruiske 299 €

Seuraavat ruiskeet saman vastaanottokerran aikana 199 €
Kaikki toimipisteet
Verkkokaupan skinbooster-kampanja