Finish;   English;   Swedish;

Sopiiko skinbooster-hoito minulle?

Jos koet, etteivät täyteainehoidot ole sinun juttusi, mutta tahtoisit silti heleyttää, syväkosteuttaa ja tasoittaa ihoasi, skinboosterit ovat täsmäratkaisu juuri sinulle. Skinbooster-hoitojen jälkeen iho hehkuu, pehmenee ja nuortuu silminnähden. Et kuitenkaan näytä “käsitellyltä”. Useimmat asiakkaat kokevat, että Skinbooster-sarjahoito on vienyt heidän iästään noin viisi vuotta pois – luonnollisesti.

Skinbooster-hoito

Ihon biorevitalisaatio hyaluronihapolla

 

Skinbooster- eli biorevitalisaatiohoito on tarkoitettu ihon syväkosteuttamiseen, heleyttämiseen ja ihon pinnan tasoittamiseen.

Kun ihoon viedään hyaluronihappoa, iho elpyy, pehmentyy ja heleytyy silminnähden. Biorevitalisaatiossa eli skinbooster-hoidossa käytettävää hyaluronihappoa ei ole stabiloitu, ja sen takia kyseessä ei ole täyteainehoito. Hoidossa ei lisätä kudosten tilavuutta, kuten esimerkiksi Hydryalix-täyteainehoidoissa. Skinbooster-hoidon tulokset ovat tämän vuoksi hyvin luonnolliset. Piirteet tai mittasuhteet eivät muutu – ihon ulkonäkö sen sijaan muuttuu dramaattisesti. Nuorekas pehmeys, tasaisuus ja kirkkaus palautuvat kasvoille. Ilme näyttää levänneeltä, raikkaalta ja aiempaa nuoremmalta.

HOIDONAIHEET

 • Kuiva ja/tai karhea iho
 • Auringon aiheuttamat vauriot
 • Ihon pinnan epätasaisuudet
 • Pintarypyt
 • Aknearvet

HOITOALUEET, HOITOKOHTEET

 

 • Kasvojen biorevitalisaatio
 • Huulten syväkosteutus (täyteläistää huulia erittäin kevyesti)
 • Kaulan biorevitalisaatio
 • Dekolteen biorevitalisaatio
 • Kämmenselät
 • Aknearvet

SKINBOOSTEREIDEN SALAISUUS ON HYALURONIHAPPO

Hyaluronihappo on pitkärunkoinen sokerimolekyyli, joka sitoo itseensä vettä jopa tuhatkertaisen määrän omaan molekyylikokoonsa verrattuna. Hyaluronihappoa on elimistössä, esimerkiksi ihossa, luonnostaan. Ihmisen ikääntyessä hyaluronihapon määrä kuitenkin vähenee merkittävästi. Iho muuttuu pintakuivaksi, sameaksi ja epätasaiseksi.

Hydryal-skinboostereiden hyaluronihappo on pitkäkestoista. Se injisoidaan laajoille alueille kymmeninä mikropistoksina, jolloin hyaluronihappo leviää koko hoitoalueelle tasaisesti. Ihon pinnan alle viety hyaluronihappo alkaa houkutella luokseen vesimolekyylejä. Iho kosteutuu, tasoittuu ja piirteet täyteläistyvät kevyesti.

Hydryal-sarjaan kuuluu kolme skinboosteria.

 • Hydryal 2% sisältää hyaluronihappoa 20 mg/ml.
 • Hydryal 3% sisältää hyaluronihappoa 30 mg/ml.
 • Hydryal 4% sisältää hyaluronihappoa 40 mg/ml.

Hyaluronihappopitoisuus valitaan yhdessä Cityklinikan ammattilaisen kanssa ennen skinbooster-hoitoa. Ihotyyppi, ihon kunto ja ihossa näkyvät ikääntymismuutokset vaikuttavat skinboosterin valintaan. Sarjahoidon kuluessa voidaan käyttää erityyppisiä skinboostereita. Räätälöidyt hoidot takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

MANNITOLILLA RIKASTETTU HYALURONIHAPPO

Koska stabiloimaton hyaluronihappo hajoaa ihossa jo muutaman vuorokauden aikana, skinboostereiden tuotekehityshaasteena on aina ollut hyaluronihapon keston pidentäminen. Hydryal-skinboostereiden salaisuus on mannitoli, joka pidentää hyaluronihapon kestoa ratkaisevasti.

Mannitoli on luonnollinen antioksidantti, jota löytyy muun muassa vihanneksista ja hedelmistä. Mannitolin antioksidatiiviset ominaisuudet estävät hyalyronihapon hajoamista ja skinbooster-hoidon tehon vähenemistä. Positiivisena sivuvaikutuksena voidaan pitää sitä, että mannitoli ehkäisee myös turvotusta ja mustelmien muodostumista.

Lääketieteessä mannitolia on käytetty lähes 70 vuotta. Yhdisteen turvallisuus on laajasti tutkittu ja taattu. Kuten hyaluronihappo, myös mannitoli hajoaa ihossa luonnollisten aineenvaihduntaprosessien seurauksena.

HOIDON KULKU

 

Skinbooster-hoito on pistoshoito. Hyaluronihappo viedään ihoon kymmenien mikropistosten avulla. Osa asiakkaista kokee neulanpistot epämiellyttävänä. Usein hoitoalue puudutetaan voiteella ennen toimenpidettä. Voidepuudutukseen menee aikaa 15 – 45 minuuttia, joten pyydämme asiakkaitamme mainitsemaan jo ajanvarauksen yhteydessä voidepuudutustarpeesta.

Hydryal-skinbooster-hoidon tulokset näkyvät jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Parhaat tulokset saavutetaan kolmen kerran sarjahoidolla. Kun kolmen kerran sarjahoito on ohi, tutkimukset osoittavat että ihon elastisuus ja rakenne ovat parantuneet huomattavasti.

Sarjahoito toteutetaan tekemällä biorevitalisaatio eli skinbooster-hoito 1 – 2 viikon välein yhteensä kolme kertaa. Kolmen kerran sarjahoidon päätyttyä hoitotulosten ylläpitoon riittää yksi skinbooster-hoito aina vuodenaikojen vaihtuessa.

Jokaisen skinbooster-hoidon jälkeen iho punoittaa hieman. Turvotus ja mustelmat ovat mahdollisia. Niitä voidaan kuitenkin ehkäistä aloittamalla Arnizen-voiteen käyttö jo viikkoa ennen ensimmäistä skinbooster-hoitoa ja jatkamalla voiteen käyttöä koko sarjahoidon ajan, kuurina.

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua.

Ensimmäinen konsultaatiokäynti Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään.

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon nyt.

Hinnat

Mesoterapia-, skinbooster- ja biorevitalisaatiohoitoja teemme myös Tampereella, Riihimäellä, Hyvinkäällä, Lohjalla ja Salossa.

Mesoterapia/biorevitalisaatio injektioilla
(sairaanhoitaja)

Ensimmäinen hoitokertaSeuraavat hoitokerratKlinikka
Puudutusvoide0 €

(Mainitsethan asiasta aikaa varatessasi?)
0 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
Skinbooster-hoidot (biorevitalisaatio) hyaluronihapolla249 €/ruiske
(1,25 ml)
Kolme hoitoa kahden hoidon hinnalla!

Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
Skinbooster-kampanja verkkokaupassaCityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
Multivitamin BCAE
(1 ml)

KAMPANJA:


149 €

KAMPANJA:


99 €
Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
Meso-Hair hiustenlähtöön / hiuspohjan ongelmiin249 €/ml149 €/mlCityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
Hyaluronic 2
tai
Meso-Revitalizing (1 ml)
199 €149 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
Age Control Plus tai
Meso-Wrinkle kasvojen, kaulan, dekolteen ja kämmenselkien iholle (5 ml)
349 €
249 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
Ideanol Lift
tai
Meso-Stretch -koktail leukalinjan kiinteyttämiseen (1 ml)
199 €149 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
Mesoterapiakampanja verkkokaupassaCityklinikka Helsinki, Turku, Lahti