Finish;   English;   Swedish;

Hei,haluan laittaa kiitokset teille aivan erinomaisesta palvelusta.Kävin viime viikolla botox hoidossa lahdessa,nyt pakko myöntää etten muista neidin nimeä vaikka toisee kertaa jo kävinkin.Palvelu ja asiakkaaseen suhtautuminen on vaan niin loistavaa etten kyllä muualla tule käymään.Tuloskin kun nyt näkyy niin on enemmän kun hyvä.Äärimmäisen ammattitaitoinen ja asiakaslähtöinen työntekijä.Asiakaspalvelu työtä tekevänä arvostan suuresti.
(Asiakaspalaute 10.10.2017)

Kävin Tampereella yhteistyökumppanilla (Unelma Spa) ja palvelu oli täydellistä. Ammattitaitoinen ja miellyttävä sairaanhoitaja. Minulle tehtiin kasvojen kemiallinen kuorinta, otsan vaakajuonteisiin laitettiin botoxia, sekä huuliin täyteainetta. 100% tyytyväinen! Kiitos!
(Asiakaspalaute 16.7.2017)

Botox-hoito – rypyt pois tehokkaasti

 

Vanhenemisen merkit ja rypyt ovat monille päivittäinen vitsaus. Peilistä katsoo vanha ihminen, kun sisällä virtaa elämänilo. Pistoshoidot ovat yksi keino, jonka avulla saadaan ihmisen sisäinen ja ulkoinen olemus kohtaamaan.

 

Ihonhoitoon ja nuorennukseen on monia eri mahdollisuuksia. Tärkeinä osatekijöinä ovat hyvät ihonhoitorutiinit, riittävä lepo, stressin minimoiminen ja terveelliset elämäntavat. Lisänä voidaan käyttää esteettisen lääketieteen mahdollistamia vaihtoehtoja, joita ovat esim. pistoshoidot. Cityklinikan pistoshoidot tehdään maailman tutkituimmilla skinboostereilla, hyaluronihappo-, kalsium-  ja botuliinijohdannaisilla, joita myydään useilla kauppamerkeillä. Ryppyjen poistamiseen sopivat myös rasvansiirto sekä PRP-plasmahoidot.

 

Cityklinikka hoitaa ikääntymisen merkkejä ammattimaisesti

 

Cityklinikan pyrkimyksenä ja filosofiana on luonnollinen ja tasapainoinen esteettisen hoidon lopputulos, myös kun kysymyksessä ovat pistoshoidot. Lähdemme aina asiakkaan tarpeista ja niistä kohdista, jotka häntä vaivaavat. Pyrkimyksenämme on mini-invasiivinen hoito – lähdetään mahdollisimman pienesti liikkeelle. Usein pistoshoidot voidaan tehdä jopa ilman neulaa, joka rikkoo ihonalaisia kudoksia. Pistoshoidot tehdään nykyisin monesti käyttämällä eritystä kanyylia, joka on neulaa kivuttomampi eikä aiheuta esimerkiksi verenvuotoja ja mustelmia.

 

Cityklinikan kaikki pistoshoidot ovat terveydenhoitohenkilöstön suorittamia. Monesti pistoshoidot ovat ylenkatsottuja: esim. Suomessa pistoksia voi antaa kuka tahansa. On kuitenkin tärkeää, että kun hoidetaan kasvojen aluetta, pistoshoidot tekee terveydenhuollon ammattilainen sertifioidun vastuulääkärin valvonnassa. Cityklinikan lääkäri on toiminut esteettisellä alalla lähes 20 vuotta. Koulutuksensa, kokemuksensa ja esteettisen silmänsä avulla hän pystyy näkemään jo pieniä keinoja, joilla saadaan kasvoille tasapainoisempi, nuorekkaampi ja raikkaampi ilme.

 

Botuliinihoito eli botox

 

Botox-pistoshoidot sopivat oikaisemaan liikkeistä johtuvia ryppyjä, jotka syntyvät esim. otsan rypistämisestä. Botuliinia (arkikielessä botox) käytetään muun muassa kasvojen yläosassa olevien ikääntymismuutosten hoitamiseen. Osta esteettinen botoxhoito edullisemmin verkkokaupasta!

 

Mihin Botoxia käytetään?

 

Botoxhoidon alueet esteettisessä lääketieteessä:

  • Otsan alueen rypyt ja juonteet (ns. Sibelius-ryppy, otsan vaakarypyt)
  • Silmien ympärillä olevat juonteet ja rypyt (“harakanvarpaat”)
  • Piirteiden kohotus
  • Leukalinjan kiinteytys, Nefertiti Lift – lue lisää!
  • Ihon maltillinen tasoitus ja huokosten supistaminen l. mikrobotoxhoito
  • Kasvojen kaventaminen – lue lisää!
  • Alaspäin osoittavan nenänpään korjaaminen

 

Botoxhoidon alueet terveydenhoidossa:

 

Mihin Botoxin teho perustuu?

 

Botox on osoittautunut tehokkaaksi ja vaarattomaksi tavaksi korjata ihon juonteita. Botulinumtoksiini A:n eli botuliinin vaikutus perustuu siihen että se lamaannuttaa hermoja, jotka vaikuttavat kasvojen ryppyjä aiheuttaviin lihaksiin.

 

Lihaksia lamaannuttava tulos näkyy noin kolmen vuorokauden kuluttua pistoksesta, ja tulos pysyy maksimissaan kaksi vuotta. Botoxinjektio aiheuttaa sen, ettei potilas pysty enää rypistämään otsaansa ja silmäkulmiaan, eli näillä alueilla olevat rypyt eivät enää näy.

 

Esteettiset tulokset ovat hyviä. Kaikilla potilailla ryppyisyys on vähentynyt huomattavasti. Aine viedään ampullista injektioneulan avulla suoraan haluttuun lihakseen. Siron neulan vuoksi pistosta ei juuri tunne, eikä siitä jää suurta jälkeä.
 Hoito on lähes kivuton ja yleisesti hyvin siedetty, mutta asiakkaan halutessa voidaan alue aina puuduttaa esimerkiksi voiteella.

 

Botoxhoidon jälkeen

 

Botoxin vaikutus alkaa 3-4 päivän kuluttua pistämisestä, ja vaikutus kestää tavallisesti neljästä kuuteen kuukauteen. Tulokset pysyvät pidempään, jos käy hoidoissa säännöllisesti. Tällöin lihas ei pääse kunnolla palautumaan hoitokertojen välillä. Kun säännölliset botuliinihoidot aloitetaan jo 25-30 vuoden iässä, ryppyjä ei pääse muodostumaan ihoon juuri lainkaan.

 

Lihaksisto on erilainen eri puolilla kasvoja. Kulmien nostoon käytetään saman verran ainetta molemmille puolille, ja joskus tulosta joudutaan korjailemaan tästä syystä johtuen.

 

Botox-hoidon jälkeen

  •  Iholla näkyy vain pieni pistosjälki ja joskus lievää turvotusta.
  •  Iholle saa levittää meikkiä jo 20 minuuttia käsittelyn jälkeen.
  •  Samana päivänä tulisi välttää aurinkoa, saunaa ja urheilua.

 

Botoxhoitoa ei tehdä, jos asiakkaalla on jokin lihassairaus. Raskauden ja imetyksen aikana botoxhoitoja ei myöskään anneta.

 

Pistoshoidot ja niiden yhdistelmät

 

Sertifioidun pistoshoitoammattilaisen kanssa keskusteleminen auttaa selvittämään, mikä käsittely sopii Sinulle parhaiten. Konsultaatiokäynti on maksuton.

 

Yhdistelemällä erilaisia pistoshoitoja saadaan hyvä, luonnollinen ja tasapainoinen tulos. Cityklinikalla teemme Sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman, jonka avulla pystytään lykkäämään ikääntymisen merkkejä pitkälle tukevaisuuteen niin, ettei suurempia toimenpiteitä (esim. kasvojen kohotuksia) tarvita pitkään aikaan.

 

Kun pyrkimyksenä ja tahtotilana on luonnollisen kaunis ja harmoninen lopputulos, ovat Cityklinikan käyttämät tuotemerkit erinomainen valinta.

 

Hoitoa edeltävässä konsultaatiossa sinun tulisi aina keskustella aikaisemmista hoidoista tai mahdollisista sairauksista hoitajan kanssa. Hoitaja antaa myös lisätietoa mahdollisista reaktioista.

Ihana ystävällinen palvelu! 🙂 (Asiakaspalaute 22.12.2015)

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua.

Ensimmäinen konsultaatiokäynti Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään.

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon nyt.

Hinnat

Botuliinihoitoja teemme myös Tampereella, Riihimäellä, Hyvinkäällä, Lohjalla ja Salossa.


Sairaanhoitajat tekevät botuliinihoitoja lääkärin valvonnassa.

Botuliinihoito
(sairaanhoitaja)

Hinta
2.10.2017 alkaen
Klinikka ja ajanvaraus
Yhden alueen botuliinihoito

(esim. otsan vaakarypyt, Sibelius-ryppy tai silmäkulmien "harakanvarpaat")
149 € Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
Nefertiti Liftalk. 359 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
Kasvojen kaventaminen botuliinilla429 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
Puudutusvoide25 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti

Botuliinihoito
(lääkäri)

Hinta
2.10.2017 alkaen
Klinikka
Otsan vaakarypyt179 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
Glabella (ns. Sibelius-rypyt)179 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti

Silmäkulmat179 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
Suupielet179 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti

Kasvojen kaventaminen botuliinilla499 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
Nenänkärjen muotoilu / "Gummy smile" -hoitoalk. 179 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
Nefertiti Liftalk. 399 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti

Puudutusvoide25 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti

Lääketieteellisiä botuliinihoitoja teemme myös Hyvinkäällä ja Riihimäellä.

Muut botuliinihoidot

HintaKlinikka
Botox hampaiden narskutteluun399 € Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
Botox kainaloiden liikahikoiluun199 € (+ aine, jonka asiakas noutaa apteekista reseptin saatuaan)Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
Botox käsien liikahikoiluun299 € (+ aine, jonka asiakas noutaa apteekista reseptin saatuaan)Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
Botox päänsärkyyn tai migreeniin299 € (+ aine, jonka asiakas noutaa apteekista reseptin saatuaan)Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti

Kombohoitoja teemme myös Tampereella, Lohjalla, Hyvinkäällä, Riihimäellä ja Salossa.

Kombohoidot
(sairaanhoitaja)

HintaKlinikka
Kombohoito - Yksi Hydryalix Volume/Gentle -täyteaineruiske ja yhden alueen botuliinihoito349 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
Tuplakombo - Kaksi Hydryalix Volume -täyteaineruisketta ja kahden alueen botuliinihoito599 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
Huulikombo - yksi Hydryalix Lips -ruiske ja yhden alueen botuliinihoito379 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
Deep-kombo - Yksi Hydryalix Deep -täyteaineruiske ja yhden alueen botuliinihoito379 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
Ultra Deep -kombo - Yksi Hydryalix Ultra Deep -täyteaineruiske ja yhden alueen botuliinihoito379 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
HyalDew-kombo - yksi HyalDew-täyteaineruiske ja yhden alueen botuliinihoito349 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
Hyaldew-tuplakombo - Kaksi HyalDew-täyteaineruisketta ja kahden alueen botuliinihoito599 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
Puudutusvoide huulille10 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
Puudutusvoide kasvoille25 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti

Kombohoidot
(lääkäri)

Hinta Klinikka
Kombohoito - Yksi Hydryalix Volume -täyteaineruiske ja yhden alueen botuliinihoito399 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
Tuplakombo - Kaksi Hydryalix Volume -täyteaineruisketta ja kahden alueen botuliinihoito649 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
Huulikombo - Yksi Hydryalix Lips -täyteaineruiske ja yhden alueen botuliinihoito429 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
Deep-kombo - Yksi Hydryalix Deep -täyteaineruiske ja yhden alueen botuliinihoito429 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
Ultra Deep -kombo - Yksi Hydryalix Ultra Deep -täyteaineruiske ja yhden alueen botuliinihoito429 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
HyalDew-kombo - Yksi HyalDew-täyteaineruiske ja yhden alueen botuliinihoito399 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
HyalDew-tuplakombo - Kaksi HyalDew-täyteaineruisketta ja kahden alueen botuliinihoito649 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
Puudutusvoide huulille10 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
Puudutusvoide kasvoille25 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti