Finish;   English;   Swedish;

Kaulankohotus ei-kirurgisesti

 

NeckTite perustuu radiofrekvenssienergian hallittuun käyttöön. (RFAL = radiofrequency assisted liposuction). Toimenpide sopii erinomaisesti kaulan ja leuan alueelle. Menetelmä on turvallinen ja tehokas. Se kiinteyttää ihoa ja kudoksia sekä poistaa rasvaa. NeckTite-menetelmän avulla saadaan nuorekas, kaunis leuka ja leuanaluslinja. NeckTite yhdistetään usein FaceTite-toimenpiteeseen.

 

RFAL on lyhenne englanninkielisestä nimestä Radio Frequency Assisted Liposuction, eli radiofrekvenssienergialla avustettu rasvaimu (RF-energia).

 

NeckTite käsikappaleessa RF-energia johdetaan sisäisestä kanyylista ulkoiseen elektrodiin. Laite siirtää keskitettyä energiaa rasvakudokseen ja rasvaisille alueille.

 

RF-energian suora käyttö on tarkkaa ja hallittua. Lämpö johdetaan haluttuihin kohteisiin aiheuttamatta lämpövauriota ympäröiviin kudoksiin. Lisäksi käsikappaleen geometrinen muotoilu ja elektrodien koon säätely tarjoavat tieteellisesti tarkan lämmönsäätelyn ihon pinnalle ilman epätoivottuja lämpökertymiä.

 

NeckTite on veitsetön kaulankohotus. Se sopii niin miehille kuin naisillekin, ja radiofrekvenssin ansiosta myös ikääntynyt iho palautuu paremmin kuin perinteisiä rasvaimumenetelmiä käytettäessä. Perinteisessä rasvaimussa käytetään imuvälinettä, jolla imetään rasvasolut pois hoidettavalta alueelta. NeckTite-toimenpiteessä käytetään samantyyppistä liikettä mutta rasvasolut ”sulatetaan”, mikä helpottaa niiden poistamista eikä aiheuta vahinkoa ympäröivälle kudokselle.
Tällä menetelmällä tehty rasvaimu aiheuttaa vähemmän mustelmia, turvotusta ja epämukavuutta verrattuna perinteiseen rasvaimuun. Myös toipuminen on nopeampaa kuin vanhojen rasvaimutoimenpiteiden jälkeen.

 

Toimenpiteen jälkeen pidetään tukisidettä, joka auttaa toivotunlaisen tuloksen saavuttamisessa ja vähentää turvotusta. Turvotuksen ehkäisyyn ja hoitoon suosittelemme tehokasta lymfahoitoa. Toimenpiteen jälkeen hoidettavalla alueella tuntuu arkuutta yhden viikon ajan. Toipumisviikon aikana voi toimia normaalisti; ainoastaan liikunnan harrastamista tulee välttää

 

NeckTite – edut verrattuna perinteisiin menetelmiin

 

  • Jopa 40 % kiinteämpi iho verrattuna perinteiseen rasvaimuun
  • Parhaissa tapauksessa hoitoalueen iho kutistuu 24 %
  • Sopii loistavasti alueille, joissa on vain vähäinen tarve rasvanpoistoon ja päätavoitteena on kiinteämpi iho
  • Vähemmän mustelmia kuin perinteisessä rasvaimussa
  • Voidaan tehdä paikallispuudutuksessa
  • Alueen hallittu lämmittäminen, jolloin ympäröivät kudokset eivät vahingoitu

 

NeckTite on ei-kirurginen kaulankohotus

 

Lämpövaikutukset saavat aikaan tehokkaan rasvakudoksen, verisuonten ja sidekudosten hyytymisen. Toimenpiteessä määritellään tarkka lämpötiln vartalolinjojen parantamiseksi ja ihon kiinteyttämiseksi. Optimaalinen ihon kiinteyttäminen ei riipu ainoastaan kriittisen lämpötilan saavuttamisesta. Menetelmän etu on myös se, että lämpötila pysyy koko toimenpiteen ajan yllä optimaalisena ja kudoksille turvallisena. RFAL-laitteen sisäänrakennettujen ominaisuuksien ansiosta vartalolinjojen muokkaus pystytään suorittamaan tarkasti, potilaan toiveiden mukaan.

 

Kuinka NeckTite eroaa perinteisestä rasvaimusta?

 

Kun ikäännyt tai painosi nousee, ihosi muuttuu vähemmän joustavaksi. Perinteinen rasvaimu voi pahentaa ongelmaa jättämällä hoitoalueen muhkuraisen ja epäsäännöllisen näköiseksi. Potilaat, joilla on veltostunutta ihoa, raskausarpia ja rasvakertymiä, voivat saavuttaa parempia tuloksia käyttämällä NeckTite-hoitoa. Iho ei jää löysäksi ja roikkuvaksi, kuten usein perinteisissä rasvaimuissa.

 

Perinteiseen rasvaimuun verrattuna NeckTite tarjoaa turvallisemman, hellävaraisemman vaihtoehdon ja yhtenäisemmät hoitotulokset. Yleensä potilas kokee perinteisiin rasvaimuihin verrattuna vähäisempää leikkauksen jälkeistä epämukavuutta ja vähemmän mustelmia.

 

NeckTite kiinteyttää ja kohottaa kaulaa ja leukalinjaa

 

Nykyisin on mahdollista saavuttaa sekä merkittävää rasvan vähentämistä että ihoa kiinteyttäviä tuloksia. Potilailla, joilla on lievää tai keskivaikeaa ihon löystymistä ja jotka eivät halua ulkoista poistomenetelmää vaan etsivät pehmeämpää tulosta, arvostavat tätä lisättyä etua.

 

NeckTite on turvallinen kaulankohotus

 

Järjestelmän turvaosat säätelevät ihon lämpötilaa ja sähköistä resistenssiä ja aiheuttavat näin hyvin pienen lämpövaurioiden riskin. Pieniä alueita, esim. leukalinjaa ja kaulaa, hoidettaessa toimenpide on erittäin turvallinen. Koska NeckTiten aikana ei tarvita yleisanestesiaa tai sedaatiota, riskit pidetään todella minimissään.

Hoitoalueen esilämmitys sallii epätoivotun rasvan hellävaraisen poiston, joka aiheuttaa potilaille vähemmän mustelmia ja turvotusta. Potilaat kokevat arkuutta hoitoalueella, mutta useimmat kuvaavat epämukavuutta lieväksi tai kohtalaiseksi.
Mustelmia voit hoitaa Arnica Fast Gel -tuotteella ja arpia Scarsilc-geelillä.

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua.

Ensimmäinen konsultaatiokäynti Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään.

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon nyt.

 

Hinnat

Face- ja NeckTite

HintaKlinikka
FaceTite890 €Cityklinikka Helsinki
NeckTite890 €Cityklinikka Helsinki
FaceTite ja NeckTite (alakasvot ja kaula)1490 €Cityklinikka Helsinki
NeckTite - ennen ja jälkeen

NeckTite ennen ja jälkeen (Cityklinikka 2013)