Finish;   English;   Swedish;

Laserhoito suunnitteilla?

Ammattilaisen vinkki:

“Skin Conditioning -käsittely parantaa laserhoidon lopputulosta.”

Jos ihosi on vaalea tai melko vaalea, sinun kannattaa käydä ainakin yhden kerran miedossa kemiallisessa kuorinnassa ennen laserkäsittelyä.

Jos ihosi on melko tumma tai tumma, suosittelemme lämpimästi Spot Eraser -käsittelyä ennen ihon laserhoitoa.

Ennen laserkäsittelyä tehty kemiallinen kuorinta parantaa aina laserhoidon lopputulosta.

Kasvojen laserhoito 

 

Laserhoito tulee suunnitella hyvin.  Hoitoprosessin kokonaisvaltainen ymmärtäminen on onnistuneen lopputuloksen edellytys. Ammattitaidon jatkuva päivittäminen, pitkä kokemus ja moderni laitteisto varmistavat sen, että hoito onnistuu. Tällöin myös hoidosta toipuminen on nopeaa ja lopputulokset ovat halutunlaiset.

 

Me tarjoamme jokaiselle asiakkaallemme räätälöidyn ratkaisun, joka vastaa juuri hänen yksilöllisiin tarpeisiinsa. Ihon laserhoito räätälöidään yhdessä jokaisen asiakkaan kanssa. Näin lopputulokset miellyttävät asiakkaan omaa silmää. Sinulle sopivasta hoitokokonaisuudesta voimme sopia ilmaisella konsultaatiokäynnillä. Varaa aika laserkonsultaatioon nyt, 0201 777 288.

Nykytrendi laserhoidoissa on se, että esimerkiksi kasvojen nuorennustoimenpiteissä käytetään saman toimenpiteen aikana useita eri laservalopituuksia ja -tehoja sekä useita erityyppisiä lasertekniikoita. Näin tekemällä saadaan huomattavasti parempi hoitotulos verrattuna entiseen, jolloin ihon laserhoidot tehtiin yhdellä valonpituudella ja laitteella.

Ihon laserhoidot perustuvat siihen, että lasersäteet kulkeutuvat ihon pintakerroksen alla olevaan ihon tukirankaan. Ihon tukiranka muodostuu mm. kollageeni- ja elastiinisäikeistä, jotka heikentyvät ja vähenevät ikääntymisen myötä. Lasersäteiden avulla stimuloidaan ihoa tuottamaan uutta kollageenia ja elastiinia, jolloin iho elpyy ja kiinteytyy sisältäpäin. Laser myös kutistaa hieman ihoa, jolloin iho kiinteytyy ja piirteet selkeytyvät.

IHON TASOITTAMINEN LASERILLA

Ihoa voidaan tasoittaa hyvin monenlaisilla laserhoidoilla. Cityklinikan laserhoidot sopivat muun muassa ryppyjen ja muiden ikääntymismuutosten hoitoon, erilaisten hyvälaatuisten ihomuutosten (luomet, näppylät) poistamiseen sekä couperosan ja auringon aiheuttamien ihovaurioiden hoitoon.

Laserhoito räätälöidään jokaiselle asiakkaalle erikseen. Huomioon otetaan monia seikkoja. Lähtökohtana on tietenkin asiakkaan ihon kunto ja se, mihin hoidolla pyritään. Tämän lisäksi huomioon on otettava asiakkaan elämäntilanne. Jos asiakas pystyy varautumaan pitkään toipumisaikaan, voidaan käyttää voimakastehoisia laserhoitoja. Tällöin jopa yksi toimenpide voi riittää erinomaisten tulosten saavuttamiseen.

Jos asiakkaan elämäntilanne ei salli pitkää toipumisaikaa, erinomaisiin tuloksiin voidaan päästä myös vähemmän aggressiivisilla laserhoidoilla, esim. fraktionaalilaserhoidolla. Hoitotuloksia säädellään tällöin toimenpiteiden lukumäärällä: mitä useampi hellävarainen laserhoito, sitä merkittävämpiä tuloksia saavutetaan.

 

Fraktionaalilaser – nopea toipuminen

Fraktionaalilaserissa lasersäde on hajotettu pieniin mikrosäteisiin. Näin säteiden väliin jäävät alueet ovat suojassa laserilta. Nämä pienet terveet alueet edistävät nopeaa paranemista. Alueet, jotka on käsitelty laserilla, aiheuttavat tarvittavan ärsykkeen ihossa, jotta se alkaa tuottaa kollageenia ja elastiinia.

Fraktionaalinen laserkuorinta kehitettiin, jotta saataisiin tulehdusriski ja muiden komplikaatioiden mahdollisuus pienenemään. Fraktionaalisen laserkuorinnan yhteydessä paraneminen on huomattavasti nopeampaa kuin perinteisessä laserkuorinnassa.

Toisaalta yhdellä fraktionaalilaserhoidolla ei saavuteta yhtä merkittäviä tuloksia kuin yhdellä full beam -laserhoidolla. Siksi fraktionaalilaserhoito saatetaan tehdä useita kertoja. Mitä useampi hoitokerta, sitä paremmat tulokset.

Full beam -laser – merkittäviä tuloksia jo yhden toimenpiteen avulla

Ihoa voidaan tasoittaa myös full beam -lasersäteellä. Full beam -sädettä ei ole hajoitettu, kuten fraktionaalilasersädettä. Full beam -säde tunkeutuu syvälle ihokudokseen ja stimuloi laajoja alueita uudistumaan.

Full beam -laserhoito voidaan tehdä ilman ihon pinnan kuorintaa. Kaikkein merkittävimmät tulokset saavutetaan tekemällä niin kutsuttu kuoriva full beam -hoito. Tehon ja erinomaisten tulosten kääntöpuolena on pitkä toipumisaika.

Jos iho tarvitsee voimakasta elvytystä, kiinteytystä ja tasoitusta, kuoriva tai ei-kuoriva full beam -laserkäsittely on erinomainen vaihtoehto. Hoidon jälkeen iho kuoriutuu voimakkaasti. Toipumiseen on tällöin varattava aikaa ainakin viikko.

HINNAT

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

Ihon tasoitus fraktionaalilaserillaLue lisää.

UUDET HINNAT 6.3.2017 alkaen


KlinikkaPieni alue350 €Cityklinikka Helsinki ja Cityklinikka Turku

Ajanvaraus: 0201 777 288
Posket ja alakasvot590 €Cityklinikka Helsinki ja Cityklinikka Turku

Ajanvaraus: 0201 777 288
Koko kasvot690 €


Cityklinikka Helsinki ja Cityklinikka Turku

Ajanvaraus: 0201 777 288
Kasvot ja kaula790 €Cityklinikka Helsinki ja Cityklinikka Turku

Ajanvaraus: 0201 777 288
Dekoltee490 €Cityklinikka Helsinki ja Cityklinikka Turku

Ajanvaraus: 0201 777 288
Arven tasoitus (alle 10 cm)alk. 161 €Cityklinikka Helsinki ja Cityklinikka Turku

Ajanvaraus: 0201 777 288
Arven tasoitus (yli 10 cm)alk. 350 €Cityklinikka Helsinki ja Cityklinikka Turku

Ajanvaraus: 0201 777 288

MAKSALÄISKÄT JA PIGMENTTIMUUTOKSET POIS LASERILLA

Ei-toivottuihin pigmenttimuutoksiin voi suhtautua monella tavalla. Ehostuksen avulla ihon sävyeroja on mahdollista häivyttää jonkin verran. Markkinoilla on myös erilaisia kosmeettisia ihonhoitotuotteita, joiden sanotaan hajottavan liikapigmentaatiota. Lisäksi pigmenttihäiriöitä voidaan hoitaa mikroneulaimella, mesoterapialla sekä kemiallisilla kuorinnoilla. Nämä tepsivät läiskiin ja liikapigmentaatioon huomattavasti tehokkaammin kuin kosmetiikkatuotteet.

 

Parhaaksi pigmenttimuutosten hoitomuodoksi on osoittautunut laserhoito. Maksaläiskät ja muut pigmenttihäiriöt saadaan poistettua hyvinkin tehokkaasti yhdellä lasertoimenpiteellä tai sarjahoidolla (2-4 laserkäsittelyä).

 

Toimenpiteen kulku:

1. QX MAX -laitteisto lähettää laservaloa ihon pinnan läpi sinne, missä liiallinen pigmentti sijaitsee. Vaikka lasersäde läpäisee ihon pinnan, iho ei vaurioidu millään tavalla.

2. Päästyään pigmenttipartikkeleiden luo lasersäteet rikkovat pigmentin hyvin pieniksi hiukkasiksi.

3. Kun liikapigmentaatio on hajonnut pieniksi partikkeleiksi, kehon oma immuunijärjestelmä huolehtii lopusta. Jätteenhuollosta vastaavat solut poistavat pienet partikkelit ihosta.

 

QX MAX -laserlaitteiston etuja:

  1. Laitteisto hyödyntää neljää eri aallonpituutta. Eri aallonpituudet tepsivät eri väreihin ja eri ihotyyppeihin. Mitä laajempi aallonpituuksien kirjo on käytettävissä, sitä todennäköisemmin kaikenväriset pigmentit saadaan ihosta pois.
  2. QX MAXin lasersäde on muodoltaan tasainen. Tasakärkinen lasersäde ei aiheuta ihoon vaurioita tai palovammoja.
  3. QX MAX -laserhoito stimuloi ihoa tuottamaan myös uutta tukikudosta (kollageeni ja elastiini), joten hoidon seurauksena iho usein myös kiinteytyy ja sen laatu paranee.

 

HINNAT

Pigmenttimuutosten laserhoito

HintaKlinikka
Yksi alue (esim. posket)alk. 120 €Cityklinikka Helsinki ja Cityklinikka Turku

AKNE JA AKNEARVET POIS LASERILLA

Uusin kehitys laserteknologiassa antaa mahdollisuuden hoitaa aktiivista aknea ja aknearpia. Laser tunkeutuu ihoon vahingoittamatta sitä. Lämmön avulla hoito vaikuttaa talirauhasiin, joiden kiihtynyt toiminta on useimmiten syypää finnien ja muiden epäpuhtauksien syntymiseen. Lievän tai keskivaikean aknen hoitoon saattaa riittää yksi hoitokerta, jolla iho saadaan rauhoittumaan. Vaikeammissa tapauksissa tarvitaan useampi hoitokerta, ja paranemisprosessi tapahtuu asteittain, useamman kuukauden aikana.

Twinlight®-laserhoito aknearpien tasoittamiseen

Aknearpien hoitoon laseria on käytetty jo pitkään. Laser kuorii ihon pinnalta mikrokerroksen. Toisin kuten kemiallisissa kuorinnoissa ja mikrohionnassa lääkärin on laserilla helpompi kontrolloida kuorinnan syvyyttä. Kuorinnan syvyys riippuu siitä, onko hoito tarkoitettu lievään vai vaikean arpikudoksen hoitoon. Laser tuhoaa arpisen ihon jo muutamassa päivässä, ja kuorinnan jälkeen uusi, terve iho pääsee muodostumaan.

Twinlight-laserhoidossa käytetään kahta erilaista laserhoitoa – Nd:YAG- ja Er:YAG-laseria.

Laserhoito aktiivivaiheessa olevalle aknelle vähentää tulehduksia tunkeutumalla ihon kerroksiin ja lämmittämällä talirauhasia. NdYag-laser nopeuttaa paranemisprosessia ja vähentää aknen uusiutumista. Toisaalta laserhoito perustuu myös laserin kuorivaan ominaisuuteen. ErYag-laser pureutuu ihon kaikkiin kerroksiin hoitaen arpeutunutta ihoa ja stimuloiden kollageenin tuotantoa ihossa.

TwinLight®-laserhoito on yksinkertainen, tehokas, kolmivaiheinen toimenpide, joka parantaa ihon kaikkien kerrosten rakennetta ja tekee ihosta tasaisen ja kiinteän.

 

Toimenpiteessä käytettävä Nd:YAG-lasersäde lämmittää ihon syviä kerroksia stimuloiden ihoa tervehtymään, uudistumaan ja jälleenrakentumaan sisältäpäin.
Er:YAG-lasersäde käynnistää uuden, tasaisen ja kiinteän ihon syntymisen.

 

Vaihe 1. Nd:YAG-lasersäteellä käsitellään iho kaksi kertaa. Säteet tunkeutuvat kontrolloidusti ihokudoksiin. Kudokset lämpenevät, talirauhasten toiminta tasapainottuu ja iho tulee valmiiksi fraktionaalilaserkäsittelyä varten.

Vaihe 2. Fraktionaalikäsittely: Vanha, huonokuntoinen iho käsitellään fraktionaalisella Er:YAG-laserilla. Käsitellyt alueet uudistuvat. Tilalle tulee uusi, kiinteä, tasainen ja virheetön iho.

Vaihe 3. Kuorinta: Iho kuoritaan lopuksi Er:YAG-säteellä. Tämä vaihe täydentää käsittelyn ja poistaa ihon pinnan epätasaisuudet, epäpuhtaudet ja muut virheet.

Lue lisää.

HINNAT

Aknen laserhoito

HintaKlinikka
Yksi laserhoito120 €Cityklinikka Helsinki ja Cityklinikka Turku
Neljän kerran sarjahoito 400 €Cityklinikka Helsinki ja Cityklinikka Turku
Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

Twinlight™-laser aknearvilleLue lisää.

UUDET HINNAT 6.3.2017 ALKAENKlinikka

Pieni alue, esim. otsa690 €Cityklinikka Helsinki ja Cityklinikka Turku

Ajanvaraus: 0201 777 288
Posket990 €Cityklinikka Helsinki ja Cityklinikka Turku
Posket ja alakasvot1290 €Cityklinikka Helsinki ja Cityklinikka Turku

Ajanvaraus: 0201 777 288
Koko kasvot1490 €Cityklinikka Helsinki ja Cityklinikka Turku

Ajanvaraus: 0201 777 288
Arven tasoitus (alle 10 cm)alk. 266 €Cityklinikka Helsinki ja Cityklinikka Turku

Ajanvaraus: 0201 777 288
Arven tasoitus (yli 10 cm)alk. 700 €Cityklinikka Helsinki ja Cityklinikka Turku

Ajanvaraus: 0201 777 288

LAAJENTUNEET VERISUONET JA COUPEROSA POIS LASERILLA

Laajentuneet verisuonet (eli telangiektasiat) ovat näkyviä pieniä verisuonikuvioituksia. Niitä voi esiintyä mm. kasvoilla.  Suonenseinämän joustavuuden häviäminen aiheuttaa suonen laajenemisen laskimopaineen johdosta. Pienet ja pinnalliset verisuonimuodostumat saattavat olla varsin kivuliaita ja niistä on selvää kosmeettista haittaa.

 

Laserhoidoilla pyritään tuhoamaan nämä pienet verisuonet. Laserhoidot ovat osoittautuneet erittäin sopiviksi laajentuneiden pienten verisuonten (telangiektasioiden) hoidossa.

 

Hoitokertoja tarvitaan yleensä yhdestä kolmeen. Laserhoidon jälkeen potilas saa liikkua vapaasti.

 

Yleensä verisuonikuvioitukset alkavat hävitä välittömästi laserhoidon jälkeen, mutta lopulliset tulokset havaitaan vasta kolmen kuukauden sisällä. Täydellistä paranemista ei laserhoidollakaan aina ole odotettavissa, mutta joka tapauksessa tyydyttävä tulos saadaan noin 90 prosentissa kaikista tapauksista.

HINNAT

Verisuonilaajentumien ja couperosan poisto

HintaKlinikka
Pieni alue290 €Helsinki ja Turku
Suuri alue (esim. sääret, reidet)alk. 490 €Helsinki ja Turku
Laser- ja injektiohoidot ovat samanhintaisia.

SILMÄPUSSIT POIS LASERILLA

Smile Eye Lift

Smile Eye Lift on uusi laserhoito, jonka avulla on mahdollista päästä eroon silmäpusseista. Toimenpiteessä silmäpusseja käsitellään Smooth Mode -laserilla alaluomen sisäosan kautta. Näin päästään käsiksi ihon syvimpiin kudoksiin, joita lämmitetään niin, että kaikki ihon kerrokset kiinteytyvät. Jopa ihon alla oleva lihas napakoituu.

Smile Eye Lift kiristää kollageenisäikeitä sekä käynnistää uuden kollageenin tuotannon dermiksessä. Pussittava iho kiristyy, silmien alla olevat verisuonilaajentumat ja valovauriot häviävät ja ikääntymisen myötä ohentuneet lihakset napakoituvat. Jos alueella on ylimääräistä rasvaa, Smile Eye Liftiin yhdistetään TightSculpting™-käsittely, joka sulattaa rasvan ihon pinnan läpi.

Smile Eye Lift tehdään sarjahoitona, 3 – 5 kertaa noin kahden viikon välein. Lue lisää.

HINNAT

Smile Eye Lift

NormaalihintaKampanjahintaKlinikka
Yksi hoito590 €390 €Cityklinikka Helsinki
Sarjahoito: 3 krt1770 €990 €Cityklinikka Helsinki

KAULAN JA LEUKALINJAN KIINTEYTYS LASERILLA

TightSculpting™

TightSculpting™ on Fotona Laserin uusi, mullistava laserhoito, joka tehoaa poikkeuksellisen hyvin muun muassa alakasvojen rasvakertymiin, ns. hamsteripusseihin. Toimenpiteessä hoitoalue käsitellään kahdella erilaisella lasermuodolla: rasvaa poistavalla lasermoodilla ja ihoa kiinteyttävällä lasermoodilla. Tulokset ovat siis kahdensuuntaiset. Rasvaa poistuu ja iho kiinteytyy merkittävästi.

Tämän uuden lasertoimenpiteen suurin etu on se, että se on kaikista vaihtoehtoisista hoitomuodoista nopein. Alakasvojen ja kaulan käsittelyyn menee vain kahdeksan minuuttia. Lisäksi toimenpide on asiakkaan kannalta mukava: vaikka rasvakudos lämmitetään jopa 45-asteiseksi, ihon pinta tuntuu viileältä.
(Dr. Mark Taylor, US Aesthetic Journal, 2014)

Lue lisää.

HINNAT

TightSculpting™Lue lisää.
HINTAKlinikka
Yksi toimenpidekertaEnsimmäinen alue
(12 cm x 12 cm):
149 €

Lisäalueet saman kerran aikana:
49 €
Helsinki
Turku
Viiden kerran sarjahoito

ALUEEN KOKO:
12 cm x 12 cm

349 €

Lisäalueet saman kerran aikana:
49 €
Helsinki
Turku
Viiden kerran sarjahoito leukalinjan "hamsteripusseille"
799 €Helsinki
Turku
Viiden kerran sarjahoito vatsan alueelle (40 cm x 40 cm)1549 €

Lisäalueet saman kerran aikana:
49 €
Helsinki
Turku

KASVOJENKOHOTUS LASERILLA

Sekä 3D- että 4D-kohotukset perustuvat uusimpaan fraktionaalilaserteknologiaan.

3D-kasvojenkohotuksessa yhdistetään kolme erilaista lasertoimenpidettä niin, että rypyt ja juonteet tasoittuvat, arvet ja pigmenttimuutokset häviävät, iho muuttuu aiempaa pehmeämmäksi ja sileämmäksi sekä tasaisemman väriseksi.

4D-kasvojenkohotus on astetta tehokkaampi kuin 3D-toimenpide. 4D-kohotuksessa vaiheita on neljä. Toimenpide aloitetaan SmoothLiftin-vaiheella, jossa ihoa kiinteytetään ja syviä juonteita kohotetaan suun sisäosan kautta.

Alla oleva kuva havainnollistaa toimenpiteiden kulkua.
4D-kasvojenkohotuksessa käytetään neljää erityyppistä lasermenetelmää (vaiheet 1, 2, 3 ja 4).
3D-kasvojenkohotuksessa toimenpiteessä tehdään vaiheet 2, 3 ja 4.

 

Kasvojenkohotus 3D 4D laser

 

Hoidon jälkeen iho tavallisesti punoittaa jonkin verran. Lievä turvotus on myös mahdollista. Yleensä punoitus ja lievä turvotus häviävät jo muutamassa tunnissa. Runsas vedenjuonti ja rauhalliset kävelylenkit nopeuttavat toipumista. Kaikkien sivuoireiden hoitoon sopii Laserat™-voide.

Muutaman päivän sisällä ihon uudistuminen alkaa näkyä selvästi. Ihon väri tasoittuu huomattavasti jo hyvin pian ensimmäisen laserhoidon jälkeen. Laser myös kutistaa ihoa hieman, minkä vuoksi ihon napakoitumista voidaan huomata jo hyvin lyhyessä ajassa. Juonteiden ja ryppyjen madaltumiseen kuluu yleensä hieman pidempi aika.

Lopullinen tulos näkyy selvästi 3-6 kuukauden kuluttua sarjahoidon päättymisestä.

Lue lisää.

HINNAT

3D-facelift laserilla

NormaalihintaKampanjahintaKlinikka
Yksi toimenpide590 €390 €Helsinki ja Turku
Kolmen kerran sarjahoito1770 €990 €Helsinki ja Turku

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua.

Ensimmäinen konsultaatiokäynti Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään.

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon nyt.

 

YHTEISTYÖSSÄ

Kokemuksia Piotr Sikorskista

Piotr Sikorski, Expert Instructor, International Laser & Health Academy

Laserkoulutus Helsinki

Laser & Health Academy – Helsinki Training Center

Nopeutta toipumiseen

Laserhoitoihin kannattaa yhdistää aina Laserat™-hoitovoide.  Laserat™ ehkäisee tulehduksellisia reaktioita, vähentää punoitusta, turvotusta, kutinaa, kirvelyä ja muita sivuoireita.