Finish;   English;   Swedish;

Hampaiden valkaisu 

 

Hampaiden valkaisu on tehokas ja nopea toimenpide. Puolen tunnin hoidon jälkeen sinulla on selvästi valkoisemmat hampaat. Tämä valkaisumenetelmä sopii niille, joilla ei ole aikaa perinteiseen kotihoitomenetelmään. Tulokset saavutetaan heti ja tulos paranee vielä muutaman päivän ajan valkaisun jälkeen, kun maltat noudattaa kotihoito-ohjeita.

Hampaiden kevytvalkaisu on turvallinen toimenpide, jossa käytetään 6-prosenttista vetyperoksidia.
Helsingissä teemme myös tehovalkaisuja. Tällöin peroksidipitoisuus on 35 %.

 

Miten hampaiden valkaisu tapahtuu?

 

Hampaiden valkaisu etenee seuraavasti:

1. Huulet ja ikenet suojataan.

2. Hoidettavan ja hoidon suorittavan silmät suojataan valolta.

3. Hampaiden pinnoille sivellään valkaisevaa vetyperoksidigeeliä, joka aktivoidaan valolla. Valkaiseva geeli tunkeutuu hampaan pinnan läpi ja hajottaa värjäymät. Valo nopeuttaa prosessia, minkä vuoksi hampaiden valkaisu kestää vain noin puoli tuntia.

 

Hampaat vaalenevat kevytvalkaisussa tavallisesti 2 – 4 astetta ja tehovalkaisussa 6 – 10 astetta. Yhdellä hoitokerralla voidaan hoitaa noin 16 hammasta. Huomattava muutos näkyy heti toimenpiteen jälkeen, mutta lopullinen tulos nähdään muutaman päivän jälkeen, kun valkaisuprosessi päättyy.

 

Ohjeita hampaiden valkaisun jälkeen

 

Hampaiden valkaisun jälkeen vältetään syömistä ja juomista kahden tunnin ajan.

Kahteen vuorokauteen ei tulisi nauttia

  •  tupakkaa tai nuuskaa
  •  happamia tai värjääviä ruoka-aineita esim. kahvia, teetä, colajuomia, punaviiniä, salmiakkia, lakritsia, suklaata, punajuurta, ketsuppia, mustikkaa yms.

 

Mikäli hampaiden valkaisun aikana valkaisuainetta on päässyt/joutunut ikeniisi, saattavat ikenesi valkaistua hetkellisesti joistakin kohdista. Tämä valkoisuus katoaa ikenistäsi n. 30 minuutin kuluessa. Hoidon päätyttyä ikenissä saattaa esiintyä arkuutta 1-2 vuorokauden ajan.

 

Hampaiden valkaisun jälkeen hampaissa saattaa esiintyä vihlontaa yhden tai kahden vuorokauden ajan. Vihlontaan voi ottaa kipulääkettä tarvittaessa.

 

Vaalenemisen tuloksen pysyvyyteen vaikuttavat mm, ikä, elintavat sekä suun hoito.

 

Hampaiden valkaisu voidaan tehdä korkeintaan kaksi kertaa vuoden aikana. Tuloksien ylläpitoon suosittelemme laadukasta hampaiden valkaisukynää, jonka voit ostaa edullisesti klinikalta.

 

Hampaiden valkaisua ei suositella, jos asiakas imettää tai on raskaana.

Ota yhteyttä

Varaa aika hampaiden valkaisuun nyt!

Keskitetty ajanvarausnumeromme:

0201 777 288.

Hinnat

Hampaiden valkaisu

VetyperoksidipitoisuusHintaKlinikka
Hampaiden kevytvalkaisu6 %125 €
Helsinki ja Turku
Hampaiden valkaisu hinta

Hampaiden valkaisun jälkihoito-ohje