Finish;   English;   Swedish;

Fractora – kasvojen kiinteytys, juonteiden poisto, aknearpien tasoitus 

 

FractoraTM on syvävaikutteinen hoito, joka kiinteyttää ihoa, poistaa juonteita ja tasoittaa aknearvet.

 

Fractora-teknologiassa radiofrekvenssienergiaa käytetään mullistavalla tavalla ihon kiinteyttämiseen, juonteiden poistamiseen ja aknearpien tasoittamiseen. Koska kysymyksessä on fraktionaalinen toimenpide (fractional=pilkottu), toipuminen on nopeaa.
Fraktionaalisessa toimenpiteessä käsiteltyjen alueiden väliin jää käsittelemätöntä kudosta. Käsitellyt alueet herättävät ihoa tuottamaan uutta kollageenia, ja käsittelemättömät alueet nopeuttavat toipumisprosessia.

 

Toimenpide perustuu radiotaajuusenergiaan. Radiotaajuusenergia kulkee pienten neulojen kautta iholle. Ihon alle viety lämpö tasoittaa ja kiinteyttää ihoa tehokkaasti. Lisäksi menetelmä stimuloi ihoa tuottamaan uutta kollageenia ja elastiinia. Nämä ovat proteiineja, jotka tekevät ihosta kimmoisan, joustavan ja kiinteän. Ikääntymisen myötä kollegeeni ja elastiini vähenevät ihosta. Kun iho alkaa Fractora-hoidon myötä tuottaa näitä uudelleen, ihon kunto ja ulkonäkö paranevat sisältäpäin.

 

 FractoraTM Skin Resurfacing System on ensimmäinen hoitomenetelmä, jossa käytetään bipolaarista radiofrekvenssivirtaa fraktiointiin. Menetelmä mahdollistaa ablaation ja kollageenin uustuotannon stimuloinnin syvältä, esiasetettujen arvojen pohjalta. Hoitoa tehtäessä käytetään puudutusvoidetta. Jos hoito edellyttää suuria energia-annoksia, se tehdään paikallispuudutuksessa.

 

Kaikenlaisten ryppyjen, laajentuneiden ihohuokosten, aknearpien, pienten pinnallisten verisuonten ja maksaläiskien hoitamiseen tarvitaan 1–5 hoitokertaa. Iholla kuljetetaan pieniä neulaelektrodeja, jotka muodostavat syvälle ulottuvan sähkökentän. Alue, jota stimuloidaan lämmöllä ja jossa muodostuu uutta kollageenia, on jopa viisi kertaa suurempi kuin vastaavissa laserkäsittelyissä.

Näkyviä tuloksia saadaan välittömästi. Jo muutama päivä hoidon jälkeen iho tuntuu paljon kiinteämmältä. Lopullinen tulos saavutetaan 3–4 kuukaudessa, kun ihoon on muodostunut uutta kollageenia ja elastiinia.

 

Jos ihossa ei ole ennen käsittelyä valovaurioita, syviä ryppyjä, maksaläiskiä tai pinnallisia verisuonia, voidaan tehdä hoito, jossa ei käytetä ablaatiota. Hoidon vaikutuksesta syvällä kudoksissa muodostuva kollageeni kiinteyttää ihoa ja saa sen tuntumaan paremmalta. Ihon punoitus kestää vain noin 1–6 tuntia käytetyn energiamäärän mukaan. Tätä hoitoa kutsutaan nimellä FractoraTM FIRM.

Fractora Firm

Ei-invasiivinen käsittely ihon tehokkaaseen uudistamiseen.

 

Ei-invasiiviset toimenpiteet ovat vuosi vuodelta suositumpia. Ne edellyttävät useita hoitokertoja mutteivät vaadi juurikaan toipumisaikaa.

 

Fractora Firm stimuloi kollageenin uusiomuodostusta vahingoittamatta ihoa. Hyviä tuloksia saadaan  uusimalla toimenpide 4-8 kertaa – hoitokertoja on siis enemmän kuin Fractora-hoidossa. Tämä johtuu siitä, että hoidossa ihon paranemisprosessi tuottaa positiivisia lisävaikutuksia, joita Fractora Firm ‑hoidolla ei saavuteta.

 

Hoidon jälkeen iho voi punoittaa, yleensä kuitenkin enintään tunnin. Ennen päivittäisiin askareisiin palaamista on siis odotettava vain pieni hetki.

 

Tätä ei-invasiivista menetelmää käytetään usein yhdessä kosmeettisten hoitojen ja spa-hoitojen kanssa. Jos ihossa on valovaurioita, syviä ryppyjä tai värimuutoksia, on parasta käyttää voimakkaampaa ablaatiomenetelmää.

 

Vertailussa Fractora ja Fractora Firm

 

Fractoran käyttökohteet:

• aknearvet

• juonteet

• laajentuneet ihohuokoset

• auringon aiheuttamat ihovauriot

• rypyt

• veltostunut iho

• pinnalliset verisuonet ja maksaläiskät

Fractora voidaan myös yhdistää päiväkirurgisesti tehtävään, mini-invasiiviseen FaceTite™-kasvojenkohotukseen.

 

Fractora Firmin käyttökohteet:

• rypyt

• veltostuneet alakasvot ja posket

• väsynyt, samea iho

 

 

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua.

Ensimmäinen konsultaatiokäynti Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään.

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon nyt.

Uudet, edullisemmat hinnat

Hoitoalueelle levitetään puuduttava voide 30 minuuttia ennen hoitoa.Fractora™

Lue lisää.
Kampanjahinta 6.3.2017 alkaen

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi


Klinikka
Kasvot490 €
Cityklinikka Helsinki

Ajanvaraus: 0201 777 288
Kasvot ja kaula590 €Cityklinikka Helsinki

Ajanvaraus: 0201 777 288
Kasvot, kaula ja dekoltee790 €Cityklinikka Helsinki

Ajanvaraus: 0201 777 288

Fractora Firm

HintaKlinikka
Leukalinja ja posket99 €/krtCityklinikka Helsinki

Ajanvaraus: 0201 777 288
Koko kasvot149 €/krtCityklinikka Helsinki

Ajanvaraus: 0201 777 288
Koko kasvot ja kaula199 €/krtCityklinikka Helsinki

Ajanvaraus: 0201 777 288

Fractora-hoidon jälkeen

Kuvaa klikkaamalla voit tutustua Fractora-ohjeisiin.