Finish;   English;   Swedish;

FaceTite – kasvojenkohotus ilman veistä 

Ihon kiinteytys ja kasvojenkohotus ilman veistä FaceTite-hoidolla.

FaceTite käyttää hyväkseen radiofrekvenssiä (RFAL = radiofrequency assisted liposuction). Radiofrekvenssi on omiaan kasvojen alueella. Toimenpide on turvallinen ja tehokas. Se kiinteyttää ihoa ja kudoksia. Usein FaceTite yhdistetään NeckTite-toimenpiteeseen. Tällöin saadaan käsitellyksi koko kasvojen lisäksi myös leukalinja ja kaula. FaceTite onkin yksi suosituimmista toimenpiteistä, kun kyseessä on kasvojenkohotus ilman veistä.

 

Ihon kiinteytys FaceTiten avulla sopii niin miehille kuin naisillekin. Radiofrekvenssiä käytettäessä ikääntynyt ja veltostunut iho kiinteytyy perinteisiä menetelmiä paremmin. Perinteisessä rasvaimussa käytetään imuvälinettä, jolla imetään rasvasolut pois hoidettavalta alueelta. FaceTite-menetelmässä käytetään samantyyppistä liikettä, mutta rasvasolut ”sulatetaan”, mikä helpottaa niiden poistamista eikä aiheuta vahinkoa ympäröivälle kudokselle.
FaceTite-menetelmällä tehty rasvaimu aiheuttaa vähemmän mustelmia, turvotusta ja epämukavuutta verrattuna perinteiseen rasvaimuun. Myös toipuminen on nopeampaa kuin perinteisessä rasvaimussa.

 

Toimenpiteen jälkeen pidetään tukisidettä, joka auttaa toivotunlaisen tuloksen saavuttamisessa ja vähentää turvotusta. Toimenpiteen jälkeen hoidettavalla alueella tuntuu arkuutta yhden viikon ajan. Toipumisaikana voi toimia normaalisti, ainoastaan liikunnan harrastaminen on vältettävää.

 

Miksi FaceTite -kasvojenkohotus ilman veistä?

 

  • Jopa 40% kiinteämpi iho verrattuna perinteiseen rasvaimuun
  • Sopii loistavasti alueille, joissa on vain vähäinen tarve rasvanpoistoon ja päätavoitteena on kiinteämpi iho
  • Vähemmän mustelmia
  • Voidaan tehdä paikallispuudutuksessa

 

RFAL (radiofrequency assisted liposuction) on Invasix -yrityksen markkinoima tekniikka joka yhdistää imun, radiofrekvenssienergian ja vartalonkiinteytysmekanismin. Radiofrekvenssiä energiamuotona käytetään kirurgiassa monessa eri muodossa, ja se on hyvin kudosystävällinen ja luotettava energiamuoto.

 

Ihon kiinteytys – hallittu ja suoralinjainen lämmittäminen

 

FaceTite-käsikappaletta käytettäessä RF-energia johdetaan sisäisestä kanyylista ulkoiseen elektrodiin. Näin voidaan siirtää keskitettyä energiaa rasvakudokseen ja rasvaisille alueille. RF-energian suora käyttö on tarkkaa ja hallittua. Lämpö johdetaan haluttuihin kohteisiin aiheuttamatta lämpövauriota ympäröivissä kudoksissa. Lisäksi käsikappaleen geometrinen muotoilu ja elektrodien koon säätely tarjoavat tarkan lämmönsäätelyn ihon pinnalle, estäen epätoivottua lämpökertymää.

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua.

Ensimmäinen konsultaatiokäynti Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään.

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon nyt.

 

Hinnat

 

Face- ja NeckTite

HintaKlinikka
FaceTite890 €Cityklinikka Helsinki
NeckTite890 €Cityklinikka Helsinki
FaceTite ja NeckTite (alakasvot ja kaula)1490 €Cityklinikka Helsinki