Finish;   English;   Swedish;

Kasvot

Asiantunteva, ystävällinen ja sujuva palvelu. Onneksi valitsin Tallinnan sijaan Cityklinikan, 5h klinikalla vietettyäni kotiuduin. (Asiakaspalaute 17.6.2017)

Todella laadukas ja miellyttävä paikka, suosittelen lämpimästi! (Asiakaspalaute 2.1.2016)


Kasvot

Kasvot ovat ensimmäinen asia, joka ihmisessä huomataan. Jo pieni muutos kasvoissa voi muuttaa merkittävästi ihmisen ulkonäköä.

 

Cityklinikalla on laaja valikoima erilaisia hoitoja, toimenpiteitä ja tuotteita kasvojen alueelle. Klinikkamme on tehnyt työtä kasvojen alueen toimenpiteissä jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Kasvoja voidaan hoitaa muun muassa pistos- ja laserhoidoilla sekä kirurgisilla toimenpiteillä. Kauneushoitolastamme saat myös markkinoiden laadukkaimmat ihonhoitotuotteet ja kasvohoidot.

 

Ei-kirurgiset toimenpiteet mahdollistavat pienten ja joskus hieman suurempienkin kauneusvirheiden korjauksen. Säännöllisellä ja ennaltaehkäisevillä toimenpiteillä pystytään lykkäämään ikääntymisen merkkejä ja suuria toimenpiteitä entistä pidemmälle.

 

Joskus plastiikkakirurgia tarjoaa parhaan vaihtoehdon.  Muun muassa silmäluomileikkauksia klinikallamme tehdään paljon. Myös kasvojenkohotuksen ja piirteitä muotoilevien leikkausten suosio on viime vuosina kasvanut.

 

Anna hyvinvointisi näkyä kasvoiltasi!


Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua.

Sairaanhoitajan tai lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään.

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon nyt.