Finish;   English;   Swedish;

Rintojen pienennys miehille

 

Gynekomastia

Gynekomastialla tarkoitetaan miehen rintarauhasten kasvua, niin että rinnat muistuttavat naisen rintoja.

Arviolta 40-60 prosenttia miehistä kärsii rintojen liikakasvusta.

Gynekomastia on joskus yhteydessä lääkityksiin tai yleiseen terveydentilaan. Useimmiten syyt ovat kuitenkin varsin moninaiset eikä yhtä selkeää syytä rintojen liikakasvulle voida löytää.

Plastiikkakirurgia

Gynekomastia hoidetaan yleensä aina kirurgisesti. Toimenpiteessä rintakehän alueelta poistetaan rasvaa ja rintarauhaskudosta. Joskus poistetaan myös ylimääräistä ihoa. Lopputuloksena on aiempaa kiinteämpi, litteämpi rintakehä ja maskuliininen vartalon muoto. Leikkauksen tulokset riippuvat aina lähtötilanteesta, joten tulokset ja toipumisprosessi ovat yksilöllisiä.

Pseudogynekomastia

Pseudogynekomastia näyttää ulospäin samalta kuin gynekomastia: miehen rinnat ovat naiselliset. Pseudogynekomastiassa rintojen liikakasvu johtuu  rasvakudoksen määrästä ja potilaan ylipainosta. Paras ratkaisu ongelmaan on rasvaimu.

Rasvaimu

Perinteinen rasvaimu on kauneuskirurginen toimenpide, jonka aikana rasvaa poistetaan eri alueilta, esimerkiksi rintakehästä.

Body-Jet-rasvaimu on vesiavusteinen toimenpide. Aluksi laitteen imukärjestä tuleva nestesuihku puuduttaa kudokset, minkä jälkeen rasvasolut irroitetaan vesisuihkun avulla. Vesisuihkurasvaimu on perinteistä rasvaimua hellävaraisempi. Toimenpidealuetta ympäröivät kudokset vaurioituvat vain vähän. Tulokset ovat tasaiset ja toipuminen nopeaa.

BodyTite-rasvaimu on mini-invasiivinen, nopea toimenpide, joka perustuu radiofrekvenssienergian käyttöön. Toimenpiteen avulla voidaan poistaa rasvaa ja kiinteyttää ihoa. Etenkin rintojen rasvakudosta poistettaessa BodyTite-rasvaimusta toipuminen on erittäin nopeaa.

Lue lisää rasvaimusta.

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua.

Sairaanhoitajan tai lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään.

 

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon nyt.

Hinnat

Gynekomastian ja pseudogynekomastian hoitoAlv 0 %Alv 24 %Klinikka
Pseudogynekomastian hoito rasvaimulla1201,60 €1490 €Cityklinikka Helsinki
Gynekomastian hoito kirurgisesti3900 €4836 €Cityklinikka Helsinki