Finish;   English;   Swedish;

Pysyvä karvanpoisto laserilla

Pysyvä karvanpoisto laserilla

Karvanpoisto laserilla – turvallinen ja tehokas hoitomenetelmä, jonka avulla vähennetään häiritsevää vartalon ja kasvojen karvoitusta pysyvästi.

Häiritsevät karvat voi poistaa usealla eri menetelmällä. Lähes kaikki niistä ovat aikaa vieviä tekniikoita, joilla ei saavuteta pysyviä tuloksia. Elektrolyysillä toki voi poistaa karvat pysyvästi, mutta menetelmä on erittäin kivulias ja äärettömän hidas. Sinun ei tarvitse hyväksyä näitä vanhoja menetelmiä. Nykyään on mahdollista suorittaa karvanpoisto laserilla, jolloin tulokset ovat pitkäkestoisia. Cityklinikka käyttää karvanpoistossa alan uusinta teknologiaa. Alan uusin innovaatio on Fotona S-11 -skanneri, joka nopeuttaa ja helpottaa isojen alueiden (esim. jalat, selkä, rinta) hoitoa. Skanneri tekee karvanpoistosta erittäin kustannustehokasta, koska hoitavaa sädettä ei tarvitse ohjata koko ajan manuaalisesti. Skanneri hoitaa 65×65 mm alueen kerralla. Karvanpoisto laserilla ei ole ikinä ennen ollut näin tehokasta ja helppoa.

Riippuen hoidettavan alueen koosta ja sijainnista vartalossa yleensä kolmesta viiteen hoitokertaa 6-8 viikon välein johtaa merkittävään esteettiseen ja kliiniseen tulokseen.

Karvanpoisto laserilla – tietoa menetelmästä

1. Onko se turvallista?

Lasetekniikka on hyväksytty kansainvälisesti, Laserlaitetta voi käyttää kaikkien ihon värien ja ihotyyppien karvojen pysyvään poistoon. Cityklinikan laserlaitteilla voidaan hoitaa myös tummaihoisia ja erittäin vaaleaihoisia.
Hento ja ohut karva on erittäin vaikea hoitaa. Vaaleita, punaisia ja harmaita karvoja ei voida poistaa laserilla.

 

2. Miten hoito toteutetaan?

Ennen karvanpoistoa karvojen annetaan kasvaa noin 3-4 millimetrin pituisiksi.

Hoidon aluksi levitetään joskus puuduttavaa voidetta (EMLA) vähentämään epämiellyttäviä tuntemuksia hoidon aikana. Hoidon aikana potilaat voivat tuntea pientä pistelyä, kuumotusta. Sen takia juuri ennen laservalon annostelua levitetään myös tarvittaessa viilentävä geeli.

Laserlaitteen hoitopäässä on myös automatisoitu hoidettavan ihon viilennys, joka viilentää ihoasi jo ennen laservalon osumista karvatuppeen, sen aikana ja myös sen jälkeen.

 

3. Kuinka monta hoitokertaa tarvitaan, jotta karvanpoisto laserilla antaa pysyvän tuloksen?

Laserhoito tehoaa aktiivikasvuvaiheessa oleviin karvoihin/karvatuppiin. Kaikki karvatupet eivät ole aktiivisessa kasvuvaiheessa yhtä aikaa joten laserhoito täytyy uusia muutaman kerran, muutaman viikon välein saavuttaakseen hyvän lopputuloksen. Hoitokertojen määrä vaihtelee, mutta useimmiten potilaat ovat tyytyväisiä lopputulokseen 5-8 hoitokerran jälkeen. Tekijät jotka voivat myös vaikuttaa siihen ovat karvojen tiheys, ikä, hormonit.

 

4. Minkänäköinen olen heti toimenpiteen jälkeen?

Heti laserkäsittelyn jälkeen voit jatkaa normaaleja päivärutiineja. Pientä punoitusta hoidettavalla alueella voi ilmaantua joillekin, mutta se yleensä poistuu viimeistään kahden päivän kuluessa. Auringonottoa pitää välttää ja UV-suojavoiteen käyttö on ehdottomasti suositeltavaa. Heti toimenpiteen jälkeen karvat voivat jatkaa kasvuaan 1-2 viikon ajan. Ne eivät kuitenkaan ole eläviä karvoja ja ne tippuvat helposti itsestään.

Ihoa kannattaa hoitaa toimenpiteen jälkeen ainakin viikon ajan Laserat™-hoitovoiteella.

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua.

Ensimmäinen konsultaatiokäynti Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään.

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon nyt.

Hinta

Karvanpoisto laserillaLue lisää.
HintaKlinikka
Ylähuuli90 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
Leuka, pieni alue90 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
Leuka, suuri alue150 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
Leuka ja kaula190 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
Kainalot180 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
Bikiniraja180 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
SARJAHOITO: bikiniraja tai kainalot - 3 krt249 € / 3 krtCityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
Bikinialue, keskisuuri alue230 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
Käsivarret, pieni alue180 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
Käsivarret, iso alue230 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
Sääret390 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
Reidet390 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
Selkä tai rintakehä, pieni alue290 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
Selkä tai rintakehä, keskisuuri alue390 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti
Selkä tai rintakehä, suuri alue490 €Cityklinikka Helsinki, Turku, Lahti