Finish;   English;   Swedish;

Ihon kiinteytys

Ihon kiinteytys

Ikääntymisen myötä iho usein veltostuu painovoiman ja kemiallisten muutosten seurauksena. Veltostunut iho pussittaa. Siihen muodostuu juonteita ja ryppyjä. Ihoa on ikään kuin liikaa ihonalaiskudokseen verrattuna. Ns. ylimääräinen iho roikkuu velttona kudosten ympärillä, ikään kuin vaate, joka on käynyt liian suureksi laihdutuskuurin myötä.

Mikäli velttoa, ylimääräistä ihoa on hyvin paljon, tarvitaan monesti plastiikkakirurgiaa. Kyseeseen tulevat esimerkiksi kasvojenkohotus, abdominoplastia, sirkumferentti abdominoplastia, käsivarsien kohotusleikkaus tai jokin muu kirurginen toimenpide.

Ei mitään moitittavaa, kaikki on tiptop Suosittelen jos haluaa ammattitaitoista ja ihanaa henkilökuntaa sekä onnistuneita tuloksia! (Asiakaspalaute 9.12.2015)

Ihon kiinteytys laserilla 

Cityklinikalla on laaja valikoima erilaisia kiinteyttäviä lasertoimenpiteitä. Ihoa voidaan kiinteyttää muun muassa Twinlight-, 3D- tai 4D-laserhoidolla. Uusin vartaloa muokkaava lasertoimenpiteemme on TightSculpting™.

Lasertoimenpiteet ovat erinomaisia ratkaisuja kasvojen, kaulan ja rintakehän alueiden kiinteyttämiseen. Ne sopivat myös käsien ja muiden vartalonosien kiinteytykseen. Lue lisää laserkiinteytyksestä ja hinnoista.

BodyTite 

BodyTite on uudentyyppinen vartalonmuokkausmenetelmä, joka on suunniteltu vähentämään pysyvästi rasvaa. BodyTite-rasvaimun avulla pääset eroon selluliitista ja rasvasta. Moderni rasvaimu muokkaa ja kiinteyttää vartaloasi paremmin kuin mikään muu hoitomuoto ennen tätä.

BodyTite-rasvaimussa tulos on erittäin tasainen. Radiofrekvenssienergia mahdollistaa sen, että myös ihon kiinteytyminen parasta mahdollista luokkaa. Lue lisää BodyTite-toimenpiteestä ja hinnoittelusta.

CelluTite™ 

CelluTite™ on tehokas, turvallinen toimenpide selluliitin poistamiseen ja ihon kiinteyttämiseen. CelluTite™-erityisapplikaattori viedään ihon läpi pienen viillon kautta. Siellä se kiristää ihoa mahdollisimman tehokkaasti vetämällä yhteen säikeitä ja sidekudosta. Jos iho on hyvin kuoppainen, sidekudosseinämiä katkotaan laitteeseen integroidulla leikkurilla. Tuloksena on aiempaa kiinteämpi ja sileämpi iho.

CelluTitestä ja toimenpiteen hinnoista voit lukea enemmän täällä.

TiteFX™ 

TiteFx-selluliittihoito vähentää selluliittia sekä stimuloi kollageenin ja elastiinin uustuotantoa.

Reisien ja pakaroiden kuoppainen iho (selluliitti) on vaiva, josta miljoonat naiset kärsivät ympäri maailmaa. Sidekudoksen rakenteellisten erojen vuoksi naisilla esiintyy selluliittia useammin kuin miehillä.

TiteFxTM pienentää ympärysmittaa ja vähentää selluliittia lyhentämällä kollageenisäikeitä, stimuloimalla uuden kollageenin muodostumista ja kutistamalla valikoivasti suurentuneita rasvasoluja.

TiteFx vaikuttaa monella tavalla

Bipolaarinen RF-virta lämmittää juuri oikeat kohdealueet. Syvävaikutteinen lämpö stimuloi rasvasoluissa tapahtuvaa luonnollista palamista, lyhentää kollageenisäikeitä ja stimuloi uuden kollageenin muodostumista. Lisäksi laite synnyttää radioaaltoja, jotka puhkovat suurentuneisiin rasvasoluihin pieniä aukkoja (elektroporaatio).  Tämä vähentää veri- ja imusuoniin kohdistuvaa painetta välittömästi ja palauttaa solujen aineenvaihdunnan.

Sen lisäksi, että ympärysmitta pienenee, myös kudokset kiinteytyvät ja iho tasoittuu.

VelaSmooth 

Selluliittia esiintyy 80 % kaikista yli 20-vuotiaista naisista painosta tai ruumiinrakenteesta riippumatta. Selluliittia voi aiheuttaa hidas aineenvaihdunta, kuona-aineiden kertyminen kehoon, perimä, hormonit ja ihon kudosrakenne.

Selluliitti tarkoittaa epätasaisia rasvakertymiä, joita esiintyy pääasiassa lantiolla ja reisissä mutta mahdollisesti myös muualla keholla. Rasvasoluista muodostuneet kammiot ympäröivät ihon sidekudosta. Ajan mittaan sidekudos kovettuu ja menettää joustavuuttaan, jolloin se vetää ihon pintakerroksia alaspäin ja saa rasvasolukammiot laajenemaan. Tästä aiheutuu selluliittiin liittyvä epätasainen appelsiini-iho. Tähän on nyt tulossa muutos.

Velasmoothin avulla selluliittia voidaan nyt vähentää tuntuvasti ja joissakin tapauksissa se voidaan poistaa kokonaan – ilman leikkauksia tai pistoksia. Velasmooth on lääketieteellinen käsittely selluliitin hoitoon.

Velasmoothissa käytetään elôs-teknologiaa, jossa infrapunavalo yhdessä radioaaltojen kanssa lämmittää ihonalaista kudosta ja saa aikaan paikallisen lämpövaikutuksen. Lämpöenergia supistaa rasvakudosta. Rasvakudoksen lämmittäminen käynnistää rasvasolujen aineenvaihdunnan saaden ne pienenemään, jolloin iho muuttuu sileämmäksi ja kauniimmaksi.

Elôs-sähköoptinen energia myös parantaa ihon joustavuutta ja suojaa sitä vaurioilta. Hierova, alipaineeseen perustuva imurullaus kiihdyttää kudoksen toimintaa, parantaa verenkiertoa ja vähentää nesteen kertymistä kudoksiin. Hieronta edistää myös elôs-synergian jakaantumista tasaisemmin ja syvemmälle ihokudoksiin.

Näkyviä tuloksia

Kliinisten testien avulla on todistettu, että menetelmä vähentää näkyvää selluliittia ja kiinteyttää vartaloa. 8 hoitokerran jälkeen jopa 80 % asiakkaista havaitsi selluliitin vähentyneen. Yli 95 % asiakkaista havaitsi ihon kiinteytyneen ja olemuksensa hoikentuneen.

Nopea ja miellyttävä 

Lyhyt, vain 6 viikkoa kestävä hoitosarja tuottaa näkyviä ja tuntuvia tuloksia nopeasti.

Huipputeknologiaa

Vartalon hoidossa hyödynnetään korkealle kehittynyttä elôs-teknologiaa (sähköoptista synergiaa) joka on infrapunavalon ja radioaaltojen yhteistyötä yhdistettynä imurullaukseen.

Luotettavuus ja turvallisuus

Syneron on tunnettu lääketieteellisen teknologian yritys, jolla on jo vuosien kokemus alan teknologian kehittäjänä. Velasmoothilla on FDA-hyväksyntä (Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto).

 

Patentoidun elos-tekniikkansa ansiosta VelaSmooth tarjoaa tehokkaan ja kehittyneen ratkaisun mm. seuraavissa tilanteissa:

  • selluliitin ja appelsiini-ihon hoito
  • vartalon muokkaus ja kiinteytys
  • “ratsupaikkojen” pienennys
  • rasva- ja nestekertymien hoito
  • arat nivelet ja lihakset (myös migreeni)
  • venymä- ja ruhjevammat
  • ennen ja jälkeen rasvaimua nopeuttamaan paranemista
  • kasvoilla kaksoisleukaan, kaulaan ja poskien alueen veltostuneeseen kudokseen

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua.

Ensimmäinen konsultaatiokäynti Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään.

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon nyt.

Hinnat

VelaSmooth & Tite Fx

HintaKlinikka
VelaSmooth-kampanja
Kolmen kerran sarjahoito - 3 x 30 min:

159 €


Cityklinikka Turku pieni
Tite Fx, yksi alue, n. 10 cm x 15 cm39 €Cityklinikka Helsinki