Finish;   English;   Swedish;

Fractora: mikä se on?

Huhtikuun tarjoukset Cityklinikka
Huhtikuun kampanjahinnat
03/04/2017
NeckTite kokemuksia
NeckTite – ihoa kiinteyttävä rasvaimu
05/06/2017

Fractora: mikä se on?

Fractora Cityklinikka - hinta 490 €

“I’ve never seen something better for tightening lax skin than the Fractora.”
(Dermatologi F. Victor Rueckl, Las Vegas)

Fractora™

Fractora on yksi suosituimmista ei-kirurgisista toimenpiteistä niin maailmalla kuin meillä Suomessakin. Suosion ymmärtää. Toimenpiteen jälkeen iho on aiempaan verrattuna paljon nuoremman, heleämmän ja kiinteämmän näköinen. Lisäksi toimenpide on melko edullinen. Esimerkiksi meillä Cityklinikalla Fractora-hoito maksaa tätä blogimerkintää tehdessäni vain 490 €.

Tänään kerron, mistä Fractorassa on kysymys.

Fractora ennen jälkeen

Mikä Fractora™ on?

Fractora on radiofrekvenssienergian ja neulauksen tehoon perustuva toimenpide. Hoidon aikana ihoon kuljetetaan lämpöenergiaa, joka kiinteyttää, tasoittaa ja kirkastaa ihon ylimmät kerrokset.

Cityklinikalla Fractora-hoitoja tehdään lähinnä seuraaville alueille:

 1. koko kasvot
 2. silmänympärysiho
 3. kaula
 4. dekoltee
 5. kämmenselkien iho

Fractoran tuloksia:

 • iho kiinteytyy ja kohoaa hieman
 • rypyt tasoittuvat
 • samea iho kirkastuu ja heleytyy

Hoidon tieteellinen perusta

Fractora-hoidossa iho käsitellään erityismuotoillulla suulakkeella. Tämän käsikappaleen avulla iho neulataan. Samaan aikaa ihoon viedään myös radiofrekvenssienergiaa. Radiofrekvenssienergia tuntuu lämpönä. Sekä neulaus että radiofrekvenssienergia (rf-energia) vaikuttavat samansuuntaisesti: ne ikäänkuin käskevät ihoa uudistumaan.

Rf-energia stimuloi ihoa tuottamaan kollageenia, jonka tuotanto alkaa ilman stimulaatiota heiketä jo 25 vuoden iässä. Kollageeni on ihon tukikudosproteiini, ja sen vähittäinen häviäminen näkyy piirteiden veltostumisena. Kun iho pakotetaan tuottamaan uutta kollageenia, “sivuoireita” ovat ihon kiinteytyminen, tasoittuminen ja pieni kohoaminen.

Myös ihon neulaaminen herättää ihon uudistumaan voimakkaasti. Neulaus aihettaa ihoon hallitun vaurion, jota elimistö alkaa automaattisesti parantaa. Iho uudistuu. Toimenpiteen ja toipumisvaiheen jälkeen iho näyttää 5 – 8 vuotta nuoremmalta kuin ennen Fractora-käsittelyä.

Muutos on luonnollinen mutta silminnähtävä. Myös Visia-laitteisto havaitsee ihon kunnon ja ulkonäön nuorentumisen.

“Mitä eroa on Fractoralla ja Fractora Firmillä?”

 

Fractora-hoito sekoitetaan joskus pikkusisareensa, Fractora Firm -hoitoon.

 • Fractora Firm -hoidossa iho käsitellään radiofrekvenssienergialla.
 • Varsinaisessa Fractora-hoidossa iho käsitellään radiofrekvenssillä JA neulauksella.
 • Fractora Firm vaatii aina sarjahoidon. Teho tulee esille vasta aikaisintaan kolmen hoitokerran jälkeen.
 • Fractoran teho tulee esille jo yhden hoitokerran jälkeen.
 • Fractora Firm ei vaadi toipumisaikaa.
 • Fractoran jälkeen iho on punainen ja turvonnut jopa viikon ajan.

Kuinka monta kertaa?

Fractora-hoito tehdään useimmiten yhden kerran. Tämän ensimmäisen käsittelyn jälkeen on hyvä odottaa kaksi kuukautta, koska vasta kahden kuukauden kohdalla lopputulos alkaa näkyä. Ei kannata siis hätäillä.

Fractoran lopputulosta voi halutessaan fiksata lukemattomin eri tavoin. Usein asiakas tulee pari kuukautta Fractora-hoidon jälkeen uuteen Fractora-käsittelyyn. Vielä useammin hoitoon yhdistetään muita toimenpiteitä. On tyypillistä viimeistellä Fractora-hoidon tulos botuliinilla tai muilla pistoshoidoilla.

Kaikki riippuu asiakkaan iästä ja ihon kunnosta. Mitä enemmän ikääntymismuutoksia tai muita ihovaurioita, sitä enemmän on nähtävä vaivaa.

Sattuuko Fractora™-hoito?

Fractora ei ole aivan kivuton toimenpide. Kipua voidaan hallita levittämällä hoitoalueelle tehokas puudutusvoide 15 – 30 minuuttia ennen itse toimenpidettä.

Hoito voidaan tehdä pehmeästi. Silloin ei mennä kovin syvälle ihon pinnan alapuolelle. Tällöin kipu on lievää.

Jos Fractora-hoito tehdään ns. isoilla tehoilla ja mennään syvälle ihon sisään, hoito sattuu jonkin verran. Kivunlievitykseen minulla on kuitenkin olemassa menetelmiä ja välineitä.

Fractora ennen jälkeen

Fractora-hoidon jälkeen

Hoidon jälkeen käsittelyalueelle levitetään hoitovoide. Hoitovoidetta on käytettävä noin viikon verran toimenpiteen jälkeen.

Käsittelyalue näyttää usein karulta. Mitä suurempia tehoja on käytetty, sitä voimakkaammin iho punoittaa ja turpoaa toimenpiteen jälkeen. Toisaalta mitä suuremmat tehot, sitä paremmat lopputulokset.

Iholle kannattaa antaa toipumisrauha. Viidennen päivän kohdalla voi alkaa meikata. Noin viikon päästä hoidosta turvotukset ja punoittelut ovat laskeutuneet.

Jos kavahtaa ihon ikääntymismuutoksia, iho on ehdottomasti suojattava hyvin auringolta AINA. Mutta varsinkin Fractora-hoidon jälkeisinä viikkoina suojakerroin 50 on aivan välttämätön.

 

Fractora-hoidon jälkeen

Kuvaa klikkaamalla voit tutustua Fractora-potilasohjeeseen.

 

Tervetuloa Cityklinikalle!

Cityklinikalla Fractora-hoito kuuluu jo klassikoiden kastiin. Olemme tehneet hoitoja jo vuosien ajan. Uskallan suositella klinikkaani kaikille, jotka ovat kiinnostuneet esteettisen lääketieteen palveluista.

Fractora-hoitoja teen tällä hetkellä vain Helsingin klinikalla. Jos harkitset Fractoraa, varaa ensin aika konsultaatioon. Siellä suunnittelemme yhdessä, kuinka syvä Fractora-käsittely sinulle on syytä tehdä. Konsultaatio on maksuton, eikä se sido sinua mihinkään.

Ajan voi varata numerosta 0201 777 288.

Paljonko Fractora™-hoito maksaa?

Maalis-huhtikuussa 2017 koko kasvojen Fractora-hoito maksaa klinikallani 490 euroa. 

Verkkokaupastamme Fractoran voi ostaa usein vielä edullisemmin. ONLINE-kaupassa toimenpiteen voi maksaa kerralla tai erissä.

 

Fractora hinta 490 €

Kuvaa napauttamalla voit jättää minulle viestin.

Visia-ihoanalyysi

Visia-analyysi on erinomainen työkalu Fractoraa suunnittelevalle ja hänen lääkärilleen. Visia kertoo, mitä ihossasi todella tapahtuu. Sen avulla nähdään myös, onko Fractora oikea valinta juuri sinulle. (Aina se ei nimittäin ole!)

Omalla klinikallani Visia-analyysit ovat maksuttomia, eivätkä ne sido asiakasta mihinkään. Ajan Visiaan voit varata numerosta 0201 777 288.

Varaa aika esteettiselle lääkärille!

Suomen ensimmäinen ja ainoa AAAM-sertifioitu esteettinen lääkäri Piotr Sikorski palvelee sinua Helsingin, Turun ja Lahden Cityklinikoilla.

AJANVARAUS PUHELIMITSE:

0201 – 777 288

Kysy lisää: info@cityklinikka.fi

 

 

Piotr Sikorski on laillistettu lääkäri ja Cityklinikan toimitusjohtaja.
Hän on Suomen ensimmäinen ja ainoa American Academy of Aesthetic Medicine -johtokunnan sertifioima esteettinen lääkäri.

Sikorski toimii myös Helsingin Laser and Health Academy® Training Centerin johtavana kouluttajana.

Botox Helsinki hinta 129 €

Comments are closed.