Finish;   English;   Swedish;

Cityklinikka – kokemuksia

Potilaiden kokemuksia – Cityklinikka

Kokemuksia ja palveluiden kehittämistä

Cityklinikan toiminnan keskiössä olet sinä ja sinun palvelemisesi. Kehitämme palveluitamme asiakkaidemme toiveiden pohjalta.
Tämän vuoksi tahdomme jatkuvasti kuulla, millaisia kokemuksia asiakkaillamme on palvelutarjonnastamme, asiakaskohtaamisista, Cityklinikan välineistä, laitteista ja tiloista.

Asiakaskeskeisyys merkitsee meille

  • asiakkaiden kuuntelemista
  • asiakaspalautteen perusteella tehtäviä parannustoimenpiteitä
  • sitoutumista sekä toimenpiteiden vaikutusten seurantaa

Kokemuksia Cityklinikasta?

Hyvä asiakkaamme, pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme ja palveluamme.
Asiakkailta saamamme palaute on meille ensiarvoisen tärkeää, jotta tiedämme, missä asioissa toimintaa pitää parantaa ja mitkä asiat sujuvat asiakkaiden mielestä hyvin.

Haluamme tarjota Sinulle parhaan mahdollisen palvelukokemuksen. Kerrothan meille, mihin asioihin olet erityisen tyytyväinen tai missä olisi kehittämisen varaa. Käsittelemme kaikki saamamme palautteet luottamuksellisesti, ja tahdomme vastata jokaisen asiakkaamme palautteeseen henkilökohtaisesti.

Palautteesi voit lähettää tällä lomakkeella.
Voit antaa palautetta myös puhelimitse. Palautepuhelimen numero on 09 4319 0044, ja se palvelee ma-pe klo 8-18.
Sähköpostia meille voit lähettää osoitteeseen info@cityklinikka.fi

 

“Hei,haluan laittaa kiitokset teille aivan erinomaisesta palvelusta.Kävin viime viikolla botox hoidossa lahdessa,nyt pakko myöntää etten muista neidin nimeä vaikka toisee kertaa jo kävinkin.Palvelu ja asiakkaaseen suhtautuminen on vaan niin loistavaa etten kyllä muualla tule käymään.Tuloskin kun nyt näkyy niin on enemmän kun hyvä.Äärimmäisen ammattitaitoinen ja asiakaslähtöinen työntekijä.Asiakaspalvelu työtä tekevänä arvostan suuresti.” (10.10.2017)

“Kiitän Riikka sinua paljon siitä kuinka upeaa jälkeä olet tehnyt. Näytän hyvin luonnolliselta ja ero entiseen on valtava. Ryhtikin on paljon parempi ja jo nyt tuntuu, että selkä saa ihan erilailla tukea.”
(7.9.2017)
“Hei Riikka, haluaisin kiittää sinua ja tiimiäsi. Olen ollut tähän asti todella tyytyväinen ja iloinen leikkauksesta ja implanttien koon valinnasta. Leikkauspäivänä oli mukava henkilökunta ja oloni oli kokoajan turvallinen. Jäi oikein hyvä fiilis toimenpiteestä.
Olen jo hyvin päässyt arkeen kiinni, pikku hiljaa kevyttä urheilua lisäämällä. Olo on ollut erinomainen, ei kipuja ja yksi pieni mustelma. Haavat myös parantuneet mielestäni hyvin.”
(4.9.2017)

“Piotr on sydämellisin lääkäri ikinä, suosittelen!” (16.7.2017)

“After this I’m loyal customer! 10 years is gone!” (4.5.2016)

“Asiantunteva, ystävällinen ja sujuva palvelu. Onneksi valitsin Tallinnan sijaan Cityklinikan, 5h klinikalla vietettyäni kotiuduin.” (17.6.2017)

“Helena on ihan huippu!” (13.6.2017)

“Kiitos Cityklinikka eilisestä huolenpidosta. Nyt kelpaa hymyillä supervalkoisilla hampailla.” (24.3.2017)

“Hyvä palvelu, tehokkaita hoitoja…toimii!!!” (8.2.2017)

“Hei Piotr, Kiitos erittäin ammattitaitoisesta ja hienosta kokemuksesta Cityklinikalla tänään. Sinä ja henkilökuntasi ovat aina tarjoneet ensiluokkaisen asiakaskokemuksen – tämä on erittäin kunnioitettava asia ja takaa menestyksenne tulevaisuudessa. Halusin siis vielä kiittää sinua ja toivoa hienoa menestystä uusille projekteillesi.” (4.1.2017)

“Kiitos upeista rinnoista! Oon saanut niin paljon kehuja vuosien varrella!!” (21.11.2016)

“Kävin parisen viikkoa sitten Helenalla huulien pistoshoidossa ensimmäistä kertaa, ja sain niin mahtavaa, personoitua asiakaspalvelua, että tulen varmasti teille uudestaan. Helena kuunteli kärsivällisesti, ja loi minulle juuri sellaiset huulet mitä halusinkin! Kiitos Helena, sä olet aivan huippu! ” (25.8.2016)

“Olen saanut nopeaa ja hyvää palvelua.” (21.6.2016)

“Tykkään! Kiva paikka, Ihana ja hyvä lääkäri Sikorski. =)” (20.3.2016)

“Otin Cityklinikalla botoksia otsaan, silmäkulmiin ja suupieliin sekä kyyneluran täytön uudella kanyyli- tms. menetelmällä kaksi viikkoa sitten.

Olen hyvin tyytyväinen tulokseen. Botoksia ehkä lisätään vielä: soitan huomenna klinikalle. Ton botuliinin kans niillä on tällainen takuuaika, jonka sisällä botoksia lisätään tarvittaessa.

Kaikkinensa olen tyytyväinen. Olen aiemmin myös käynyt samassa paikassa väkälankakohotuksessa. Alussa jälki oli karu, mut myöhemmin oikein hyvä. Piti jaksaa odotella tuloksii.” (20.12.2011)

“Huippuihana lääkäri Piotr Sikorski ja muutenkin ihana palvelu ja työnlaatu aivan parasta huippuluokkaa.” (30.11.2015)

“Isot kiitokset täältä Pohjanmaalta viime Perjantaisista pistoshoidoista. Huulissani jo 5 vuotta epäonnistuneesta täyteainehoidosta tullut pallukka ei näy enää ollenkaan ja muutenkin olemme erityisen tyytyväisiä tuloksiin. Mieskin joka arastelee asiaa tuumasi olevansa tyytyväinen.” (6.11.2015)

“Kävin Cityklinikalla bodytite rasvaimuissa ja kaikki meni hienosti! Siis todella hienosti ja lähes täysin kivuttomasti. Lopputulos alkaa näkyä ja luulen että ennen- ja jälkeen kuvat päätyvät kaupalliseen käyttöön, nimittäin lopputuloksesta on tulossa aivan loistava. Ja minä olen oikeasti kyseisen paikan asiakas, en mikään mainos-bulvaani. Ja minulla on pelkästään hyvää sanottavaa. Rasvaimujen tuloksiin voitte myös itse vaikuttaa, mikä on yleiskunto ennen operaatiota? Voitte nopeuuttaa paranemista tietyillä lisäravinteilla ja homeopaattisilla lääkkeillä yms. jos ottaa selvää. Itsellä siis aivan loistavat tulokset tulossa!!!!! Ja olen enemmän kuin tyytyväinen!!!!” (3.4.2013)

“Perfect on customer service, happy people and professional work. Thanks to team Cityklinikka!” (4.11.2015)

“En tiedä kirurgiasta, mutta hampaat ne saivat ainakin valkoisiksi.” (12.10.2011)

“Missään ei Botoxin pistäminen sattunut paljon, mutta Piotr piikkittää niin että kirpaisee vähiten.” (27.8.2011)

“Korkeatasoinen paikka, erinomainen palvelu.. Suositelen!” (8.12.2015)

“Kävin Tampereella yhteistyökumppanilla (Unelma Spa) ja palvelu oli täydellistä. Ammattitaitoinen ja miellyttävä sairaanhoitaja. Minulle tehtiin kasvojen kemiallinen kuorinta, otsan vaakajuonteisiin laitettiin botoxia, sekä huuliin täyteainetta. 100% tyytyväinen! Kiitos!” (16.7.2017)

“Suuret kiitokset Susannalle konsultoinnista ja hyvästä yhteistyöstä Cityklinikan kanssa. Susanna ja Riikka Veltheim toteutitte mun unelmani. Huippukirurgi Riikka hyvää jälkeä tuli. Suuret kiitokset kaikille Susanna Hanhinevan Esteetiselle klinikalle ja Riikka Veltheimille ja koko Cityklinikan henkilökunnalle. Suosittelen lämpimästi muillekkin. ” (12.7.2017)

“Ihana paikka! Lääkäri Sikorski on miellyttävä, osaava ja omaa selvästi erinomaisen esteettisen silmän. Tänne on vaan pakko tulla uudestaan.” (17.8.2016)

“Helena…luottonaiseni!” (14.6.2017)

“Suosittelen. Kaikkea on kokeiltu ja voin todeta, että nyt en vaihda.” (5.2.2016)

“Aivan loistava paikka! Suosittelen ihan kaikille! Henkilökuntakin on mahtava! Kolmas käynti oli tänään ja innostus senkun kasvaa :)” (11.1.2016)

“Olen käynyt useammankin kerran ryppyjenpoistohoidoissa.Siisti melko hienokin paikka,kohtelias henkilökunta,aina hyvä tulos ja sanottu vielä botoxhoidon jälkeen että tule fixauttamaan jos huomaat ongelmia.” (30.8.2011)

“Haluan kiittää teidän koko upeaa tiimiä!! Olin toukokuussa teillä rintojen suurennusleikkauksessa. Kaikki on sujunut niin hienosti, etten voi kuin olla super iloinen :) Itsevarmuuteni on taas ennallaan ja heinäkuussa häät olivat ihanat, nyt olemme onnellinen perhe. Toivotan iloista syksyä!! Teitte minuun vaikutuksen, miten pitää kuunnella itseään ja toteuttaa unelmiaan, kiitos tuesta ja avusta!!” (19.11.2014)

“Ihana ystävällinen palvelu!” (22.12.2015)

“Itse kävin tässä parisen päivää sitten BodyTite rasvaimussa Cityklinikalla. Kovasti kauhistutti mennä sinne kun olin lukenut muualta kaiken maailman kauhukokemuksia yms sanasotaa aiheesta. Olen 25-vuotias terve ja urheilen paljon ja monipuolsesti. Tietyt alueet (sisäreidet ja lantion sivut) vaan eivät millään häviä vaikka eläisin 1200kcal ruokavaliolla koko ikäni ja urheilisin yhtä paljon kuin nyt. Siksi päätin mennä ja olin jo harkinnut ja pohtinut asiaa valmiiksi, joten päätös oli helppo. Kaikenkaikkiaan olen tyytyväinen että menin toimenpiteeseen ja jo nyt muutaman päivän jälkeen huomaan eron kropassani, vaikka turvotusta vielä on. En malttaisi odottaa kuukauden päähän jolloi tulokset näkyvät selkeämmin. Olen nyt jo innoissani uudesta kropastani ja figuurini näyttää paljon paremmalta! En ollenkaan kadu että menin.” (3.4.2013)

“Great place. Used their services more than ten years.” (26.11.2015)

“Kävin silmäluomien leikkauksessa. Leikkaava lääkäri oli muistaakseni Piotr Sikorski. Paraneminen sujui hyvin kun sain olla kesälomalla ja levätä sekä hoitaa silmiäni rauhassa. 3 viikon jälkeen ei enää ollut yhtään mustelmia.

Vielä on luomet hiukan tummat, mutta muuten olen erittäin tyytyväinen leikkaus tulokseen.” (10.9.2015)

“Minä kävin BodyTite rasvaimu-operaatiossa 2 viikkoa sitten. Olen 40 vee ja poltan ja juon. Minulle tehtiin Cityklinikalla usemapi kohta kerrallaan. Kaksoisleuka, jumalaton röllömaha joka jäi raskauden jälkeen ja reisen ulkopinnat. Leuka oli jo seuraavana aamuna aivan uskomattoman hyvä, ei tietoakaan kamalasta kaksoisleuasta tai minun kohdala voi puhua siitä että leuka jatkui pitkälle kaulaan, nyt minulla on kaunis profiili. Vatsassa on tapahtunut muutos hieman hitaammin, mutta paita koko muuttui xl koosta m kokoon. Lopputulos on todella miellyttävä. Tietty minulla on raskausarpia jotka toivottavasti hälvenee vielä. Reisien ulkopinnoissa en itse huomaa muutosta mutta housu koko on pienentynyt.
Itse operaatio oli kivulias puudutus piikkien osalta, mutta loppu oli lasten leikkiä. Meinaan mennä vielä tekemään allit ja ehkä reisien sisäpinnat.
Tulokset yllättivät minut positiivisesti koska varsinkin leuan huomasi välittömästi. Minulla on ennen ja jälkeen kuvia mutta en niitä kehtaa tänne linkittää…” (13.5.2013)

“Huippu hyvä Sikorski 🙂 Vastaanoton henk.kunta mukavia joten onhan se tultava uudestaan.” (7.12.2015)

“Dear Dr. Piotr,
On behalf of AAAM/CBB Medical Training, I would like to take this opportunity to express my heartfelt thanks to you for your very active participation in our recent 5th Gender Aesthetic Asia Focus Series 2017 held in Singapore.

We know your time is precious and we are grateful that you shared some of it with us. I have no doubt that it would have not been the success that it was without your presence. We believe that the knowledge and experience you have shared will help the aesthetic industry. Again, thank you very much for your enthusiastic participation in our Gender Aesthetic Focus Series. We look forward to your participation on our future events.

Warm regards,

Sam
American Academy of Aesthetic Medicine (AAAM) International”

(8.9.2017)

“Haluaisin kiittää uskomattoman mukavasta ja mutkattomasta palvelusta – teillä on todella ammattitaitoista henkilökuntaa. Erityisesti haluaisin kiittää sairaanhoitaja Hanna Kairavuota sekä hänen opissaan ollutta uutta sairaanhoitajaharjoittelijaa. Tuollainen toimenpide kaikkinensa voi olla hyvinkin jännittävä ja Hannan kaltainen sairaanhoitaja sydämellisellä ja myötäelävällä otteella osaa poistaa pelkotiloja.Aurinkoista kesää teille kaikille.” (18.5.2016)

“DeLuxe-hoito:mantelihappokuorinta + mesoterapia.
Punoittava ja couperosaan taipuvainen ihoni rauhoittui ja väri tasoittui heti ensimmäisellä hoitokerralla. Huippujuttu! Kiitos, Irina, asiantuntevasta hoidosta 🙂

Ensi viikolla taas nähdään!” (23.2.2017)

“Olen käyttänyt sovellusta, joka mittaa minulta yölliset kuorsausvaiheet. Ennen laserhoitoa sovellus raportoi joka yö yli 150 pitkähköä kuorsaustuokiota. Heti tämän hoidon päätyttyä kuorsausvaiheiden määrä ja pituus vähenivät. Viime yönä appsi havaitsi enää 47 todella lyhyttä kuorsaushetkeä.” (lokakuu 2016)

“Todella laadukas mutta edulllinen pistoshoito Riihimäen pisteessä...paljon olen muuallakin käynyt mutta nyt oli huippupistäjä!!” (4.7.2016)

“Olen nyt punninnut ja vertaillut eri kirurgeja ja lueskellut kokemuksia, ja Riikka ja tämä toinen vaikuttavat parhaimmilta. Olen nähnyt ainakin täällä yhdet Riikan tekemät rinnat, ja lopputulos oli luonnollinen ja kaunis, vaikka lähtökohtana oli pienet rinnat. Luonnollisuus on minulle tosi tärkeää, ja siksi päädyin Riikka Veltheimiin ja tähän toiseen.” (29.9.2014)

“Cityklinikka lienee paras. Ystävällinen ja ammattimainen palvelu. Suosittelen!” (14.9.2012)

“Markkinoilla on sellainenkin kuorsaushoito, missä karmea piikki – olen omin silmin nähnyt – tungetaan kitalakeen. Mikä firma? Mikä sairaala? En tiedä, mutta piikki oli asiakkaalla kotona näytillä. Huh. Cityklinikan kannattaisi mainostaa laserhoitoa KIVUTTOMANA hoitomuotona. Cityklinikan kuorsaushoito tehdään laserilla eikä se satu. Tämä voi saada miehet kiinnostumaan hoidosta. Kuulin kurssitapaamisessa, että kollegalla on kuorsaava koira. Miten olisi liiketoiminnan laajentaminen lemmikkieläimiin…Hyvää jatkoa – menestystä – armorikkaita vuosia, monia, monia armorikkaita vuosia. P.s. Hoidosta muistuttava tekstiviesti on hieno juttu. Juuri näin. Sopii myös meille miehille :) P.s.2. Myös vaimo ja masu voivat molemmat hyvin. Riikalle kiitos.” (5.11.2014)

“Aivan loistava paikka! Suosittelen ihan kaikille! Henkilökuntakin on mahtava! Kolmas käynti oli tänään ja innostus senkun kasvaa.” (11.1.2016)

“Näin aikaisessa vaiheessa en osaa vielä sanoa miltä lopputulos näyttää ja niin he sanoivat siellä klinikallakin, että vielä on liian aikaista. Minulla on kuukauden päästä kontrollikäynti ja jos eivät muhkut ole hävinneet (uskon kyllä että häviävät turvotuksen häviämisen myötä), reklamoin niistä ja oletan saavani korjauksen veloituksetta. Mielestäni rasvaimu (bodytite) on hyvä vaihtoehto, jos on terve, treenaa paljon ja elää terveellisesti ja on tarpeeksi nuori. Nuorempana kroppa palautuu kokemuksesta paremmin kuin myöhemmällä iällä. Turha edes odottaa mitään hyviä tuloksia jos jo valmiiksi elintavat ovat päin hevon persettä ja ei urheile. Se ei siis ole mikään laihdutuskeino, vaan vartalonmuokkauskeino niille alueille joille ei liikunnalla ja ruokavaliolla voi tehdä mitään. Itse en myöskään polta tupakkaa enkä juurikaan juo.

Saa nähdä mitä kropastani tulee, en malttaisi jo päästä taas urheilemaan ja salille muokkaamaan lihaksiani. Toimenpiteen jälkeen, uskon, että myös salilla käynti on palkitsevampaa, koska ne vaiva-alueet, joille salitreenillä ja ruokavaliolla en mitään voinut, eivät pilaa kokonaisuutta. Aion leikkauksesta toivuttuani vastedeskin treenata paljon ja syödä terveellisesti.

Tsemppiä vaan kaikille jotka rasvaimua/bodytiteä harkitsette! Mutta muistakaa, se ei siis ole laihdutuskeino!” (5.6.2013)

“Itse käynyt yläluomi plastiassa siellä, tyytyväinen lopputulokseen 🙂 voisin käyttää jatkossakin city klinikan palveluita” (8.10.2014)

“Riikka Veltheim on todella asiantunteva ja ammattilainen plastiikkakirurgi.” (14.12.2015)

“Todella laadukas ja miellyttävä paikka, suosittelen lämpimästi!” (2.1.2016)