Finish;   English;   Swedish;

3D ja 4D kohottavat piirteitä

Cityklinikka kokemuksia
Laserhoidot Cityklinikalla
09/05/2012
Kokemuksia Cityklinikasta
Pigmenttimuutokset pois laserilla
02/05/2013

3D ja 4D kohottavat piirteitä

kasvojen kohotus laserilla

Kasvojen kohotus ja kiinteytys laserilla

 

Kasvoja kiinteyttävissä laserhoidoissa lasersäteet kulkeutuvat ihon pintakerroksen alla olevaan dermikseen. Dermiksessä sijaitsevat ihon napakkuudesta vastaavat proteiinit, mm. kollageeni ja elastiini. Nämä proteiinit heikentyvät ja hajoavat ikääntymisen myötä. Lasersäteiden avulla stimuloidaan ihoa tuottamaan uutta kollageenia ja elastiinia. Kun kollageenin ja elastiinin uusiotuotanto käynnistyy, iho elpyy ja kiinteytyy sisältäpäin. Laser myös kutistaa ihon ylimpiä kerroksia hieman, jolloin iho kiinteytyy ja piirteet selkeytyvät.

Fotonan 4D ja 3D: kasvojen kohotus ja kiinteytys monilasermenetelmällä – kehittynein ei-invasiivinen laserhoito, joka ei vahingoita ihon pintaa eikä vaadi toipumisaikaa.

Ikääntymisen merkkejä voidaan poistaa turvallisesti, tehokkaasti ja vaivattomasti laserilla. Cityklinikalla ihon kiinteytyshoidoissa käytetään nykyaikaisia laserlaitteita, joilla saadaan näkyviä tuloksia turvallisesti. Laser-faceliftin teho perustuu siihen, että modernilla laserlaitteistolla lasersäteet voidaan kohdentaa kaikkiin kiinteyttämistä vaativiin ihokerroksiin ihon pintasolukosta aina dermiksen syviin osiin ja ihonalaiskudoksiin saakka.

Fotona-laser stimuloi ihoa tuottamaan uutta tukikudosta (kollageeni ja elastiini). Lisäksi se kutistaa veltostunutta ihoa, niin että piirteet kohoavat maltillisesti. Lasertoimenpide kohdistuu myös ihon pintaan, jolloin ihon pinnan epätasaisuudet häviävät ja värierot (esim. maksaläiskät) tasoittuvat.

Toimenpide on tehokas sarjahoitona.

3D ja 4D – laseravusteiset kohotukset

Sekä 3D- että 4D-kohotukset perustuvat uusimpaan eurooppalaiseen fraktionaalilaserteknologiaan.

3D-kasvojenkohotuksessa yhdistetään kolme erilaista lasertoimenpidettä niin, että rypyt ja juonteet tasoittuvat, arvet ja pigmenttimuutokset häviävät, iho muuttuu aiempaa pehmeämmäksi ja sileämmäksi sekä tasaisemman väriseksi.

4D-kasvojenkohotus on astetta tehokkaampi kuin 3D-toimenpide. 4D-kohotuksessa vaiheita on neljä. Toimenpide aloitetaan SmoothLift-vaiheella, jossa ihoa kiinteytetään ja syviä juonteita kohotetaan suun sisäosan kautta.

Sekä 3D- että 4D-toimenpiteet ovat erinomaisia ratkaisuja kasvojen, kaulan ja rintakehän alueiden kiinteyttämiseen.

  • 3D-laser toimii erinomaisesti keski- ja alakasvojen kiinteyttämisessä ja kohottamisessa sekä ns. hamsteripussien poistossa. 3D-laserilla voidaan hoitaa myös käsiä ja muita vartalon osia.
  • 4D-laser kiinteyttää tehokkaasti keski- ja alakasvot, poistaa “hamsteripussit” sekä tehoaa erityisen hyvin myös nasolabiaalipoimuihin (nenän ja suun välissä olevat juonteet).

Mitä laserhoidossa tapahtuu?

Kasvojen kohotus vaatii yleensä 3—5 laserhoitokertaa, joista jokainen kestää noin tunnin. Hoitojen välillä pidetään taukoa. Tauon aikana iho uudistuu sisältäpäin. Tuloksia voidaan nähdä jo muutaman päivän kuluttua ensimmäisestä laserkäsittelystä. Tulokset tulevat esiin vähitellen, ja lopulliset tulokset nähdään noin puoli vuotta sarjahoidon loppumisen jälkeen.

Vuosia sitten laserhoidot kuorivat ihon pinnan pois melkolailla täysin. Iho uudistui mutta myös oheni laserhoitojen seurauksena. Toipuminen vei viikkoja ja iho punoitti kuukausien ajan. Ehkä tämän vuoksi moni kavahtaa laseria vieläkin.

On kuitenkin hyvä tietää, etteivät nykyaikaiset laserhoidot ohenna ihoa. Laser stimuloi ihoa uudistumaan sisältäpäin. Kohotus- ja kiinteytyshoidoissa ihon pinta kuoritaan hyvin hellävaraisesti. Ihosta ei siis poisteta kokonaisia kerroksia, kuten ennen vanhaan tehtiin.

Tulokset

Hoidon jälkeen iho tavallisesti punoittaa jonkin verran. Lievä turvotus on myös mahdollista.

Yleensä punoitus ja lievä turvotus häviävät jo muutamassa tunnissa. Runsas vedenjuonti ja rauhalliset kävelylenkit nopeuttavat toipumista. Toipumisprosessi on jokaisella erilainen – olemme yksilöitä myös toipuessamme.

Muutaman päivän sisällä ihon uudistuminen alkaa näkyä selvästi. Ihon väri tasoittuu huomattavasti jo hyvin pian ensimmäisen laserhoidon jälkeen. Laser myös kutistaa ihoa hieman, minkä vuoksi ihon napakoitumista voidaan huomata jo hyvin lyhyessä ajassa. Juonteiden ja ryppyjen madaltumiseen kuluu yleensä hieman pidempi aika.

Lopullinen tulos näkyy selvästi 3—6 kuukauden kuluttua sarjahoidon päättymisestä.

HINNAT

Kaikki lasertoimenpiteiden hinnat löytyvät hinnastosivuiltamme.

YHTEISTYÖSSÄ

American Academy of Aesthetic Medicine lecturer Piotr Sikorski

Laserkoulutus Helsinki

Kokemuksia Piotr Sikorskista

Piotr Sikorski, Expert Instructor, International LA&HA

Comments are closed.