Finish;   English;   Swedish;

3D ja muut nuorentavat laserhoidot

Cityklinikka kokemuksia
Laserhoidot Cityklinikalla
09/05/2012
Kokemuksia Cityklinikasta
Pigmenttimuutokset pois laserilla
02/05/2013

3D ja muut nuorentavat laserhoidot

Kokemuksia Cityklinikasta

YHTEISTYÖSSÄ

Laserkoulutus Helsinki

Laser & Health Academy – Helsinki Training Center

Kokemuksia Piotr Sikorskista

Piotr Sikorski, Expert Instructor, International LA&HA

Ihon nuorennushoidot laserilla

 

Laserin avulla on mahdollista korjata ihon ikääntymismuutoksia. Hiilidioksidia on käytetty jo vuodesta 1995 ablatiiviseen ihon kuorintaan, kasvojen nuorennukseen, ryppyjen poistoon ja auringon valon aiheuttamien vahinkojen korjaukseen. Hiilidioksidilaserkuorinnan avulla voidaan poistaa ryppyjä, pigmenttiläiskiä ja valon aiheuttamia muutoksia sekä saada iho kimmoisammaksi.

Fraktionaalinen laserkuorinta kehitettiin, jotta saataisiin tulehdusriski ja muiden komplikaatioiden mahdollisuus pienenemään. Fraktionaalisen laserkuorinnan yhteydessä paraneminen on huomattavasti nopeampaa kuin perinteisessä laserkuorinnassa. Fraktionaalilaserissa lasersäde on hajotettu pieniin mikrosäteisiin. Näin säteiden väliin jäävät alueet ovat suojassa laserilta. Nämä pienet terveet alueet edistävät nopeaa paranemista. Alueet, jotka on käsitelty laserilla, aiheuttavat tarvittavan ärsykkeen ihossa, jotta se alkaa tuottaa kollageenia ja elastiinia.

Fraktionaalinen hiilidioksidilaser on erittäin suuri askel eteenpäin ei-kirurgisissa kauneustoimenpiteissä, kuten ihon pinnan uudistuksessa ja ryppyjen häivyttämisessä. Laserhoidot kehittyvät ja tulevaisuudessa varmasti hoidot tulevat tehokkaimmiksi ja monipuolisemmiksi.

Kaikki ihoa nuorentavat laserhoidot perustuvat siihen, että lasersäteet kulkeutuvat ihon pintakerroksen alla olevaan ihon tukirankaan. Ihon tukiranka muodostuu mm. kollageeni- ja elastiinisäikeistä, jotka heikentyvät ja vähenevät ikääntymisen myötä. Lasersäteiden avulla stimuloidaan ihoa tuottamaan uutta kollageenia ja elastiinia, jolloin iho elpyy ja kiinteytyy sisältäpäin. Laser myös kutistaa hieman ihoa, jolloin iho kiinteytyy ja piirteet selkeytyvät.

Kasvojenkohotus laserilla

Fotona 4D- ja 3D-kasvojenkohotus uudella monilasermenetelmällä – kehittynein ei-invasiivinen laserhoito, joka ei vahingoita ihon pintaa eikä vaadi toipumisaikaa.

Ikääntymisen merkkejä voidaan poistaa turvallisesti, tehokkaasti ja vaivattomasti laserilla. Cityklinikalla ihon kiinteytyshoidoissa käytetään nykyaikaisia laserlaitteita, joilla saadaan näkyviä tuloksia turvallisesti. Laser-faceliftin teho perustuu siihen, että modernilla laserlaitteistolla lasersäteet voidaan kohdentaa kaikkiin kiinteyttämistä vaativiin ihokerroksiin ihon pintasolukosta aina dermiksen syviin osiin ja ihonalaiskudoksiin saakka.

Fotona-laser stimuloi ihoa tuottamaan uutta tukikudosta (kollageeni ja elastiini). Lisäksi se kutistaa veltostunutta ihoa, niin että piirteet kohoavat huomattavasti. Lasertoimenpide kohdistuu myös ihon pintaan, jolloin ihon pinnan epätasaisuudet häviävät ja värierot (esim. maksaläiskät) tasoittuvat.

Ihon kiinteyttämistä ja piirteiden kohottamista varten meillä on kaksi erilaista toimenpidekokonaisuutta.

3D-kasvojenkohotus ja 4D-kasvojenkohotus

Sekä 3D- että 4D-kohotukset perustuvat uusimpaan fraktionaalilaserteknologiaan.

3D-kasvojenkohotuksessa yhdistetään kolme erilaista lasertoimenpidettä niin, että rypyt ja juonteet tasoittuvat, arvet ja pigmenttimuutokset häviävät, iho muuttuu aiempaa pehmeämmäksi ja sileämmäksi sekä tasaisemman väriseksi.

4D-kasvojenkohotus on astetta tehokkaampi kuin 3D-toimenpide. 4D-kohotuksessa vaiheita on neljä. Toimenpide aloitetaan SmoothLiftin-vaiheella, jossa ihoa kiinteytetään ja syviä juonteita kohotetaan suun sisäosan kautta.

Sekä 3D- että 4D-toimenpiteet ovat erinomaisia ratkaisuja kasvojen, kaulan ja rintakehän alueiden kiinteyttämiseen. 3D-laserilla voidaan hoitaa myös käsiä ja muita vartalon osia. 3D-laser toimii erinomaisesti keski- ja alakasvojen kiinteyttämisessä ja kohottamisessa sekä ns. hamsteripussien poistossa. 4D-laser kiinteyttää tehokkaasti keski- ja alakasvot, poistaa “hamsteripussit” sekä tehoaa erityisen hyvin myös nasolabiaalipoimuihin (nenän ja suun välissä olevat juonteet).

Mitä laserhoidossa tapahtuu?

Ihon kiinteytykseen tarvitaan yleensä 3-5 laserhoitokertaa, joista jokainen kestää noin tunnin. Hoitojen välillä pidetään taukoa. Tauon aikana iho uudistuu sisältäpäin. Tuloksia voidaan nähdä jo muutaman päivän kuluttua ensimmäisestä laserkäsittelystä. Tulokset tulevat esiin vähitellen, ja lopulliset tulokset nähdään noin puoli vuotta sarjahoidon loppumisen jälkeen.

Vuosia sitten laserhoidot kuorivat ihon pinnan pois melkolailla täysin. Iho uudistui mutta myös oheni laserhoitojen seurauksena. Toipuminen vei viikkoja ja iho punoitti kuukausien ajan. Ehkä tämän vuoksi moni kavahtaa laseria vieläkin. On kuitenkin hyvä tietää, etteivät nykyaikaiset laserhoidot ohenna ihoa. Laser stimuloi ihoa uudistumaan sisältäpäin. Kiinteytyshoidoissa ihon pinta kuoritaan hyvin hellävaraisesti. Ihosta ei siis poisteta kokonaisia kerroksia, kuten ennen vanhaan tehtiin.

Tulokset

Hoidon jälkeen iho tavallisesti punoittaa jonkin verran. Lievä turvotus on myös mahdollista.
Yleensä punoitus ja lievä turvotus häviävät jo muutamassa tunnissa. Runsas vedenjuonti ja rauhalliset kävelylenkit nopeuttavat toipumista.

Muutaman päivän sisällä ihon uudistuminen alkaa näkyä selvästi. Ihon väri tasoittuu huomattavasti jo hyvin pian ensimmäisen laserhoidon jälkeen. Laser myös kutistaa ihoa hieman, minkä vuoksi ihon napakoitumista voidaan huomata jo hyvin lyhyessä ajassa. Juonteiden ja ryppyjen madaltumiseen kuluu yleensä hieman pidempi aika.

Lopullinen tulos näkyy selvästi 3-6 kuukauden kuluttua sarjahoidon päättymisestä.

Hinnat ja rahoitus

 

3D-facelift laserilla

NormaalihintaKampanjahintaKlinikka
Yksi toimenpide590 €390 €Helsinki ja Turku
Kolmen kerran sarjahoito1770 €990 €Helsinki ja Turku

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

Ihon tasoitus fraktionaalilaserilla

UUDET HINNAT 6.3.2017 alkaen


KlinikkaPieni alue350 €Cityklinikka Helsinki ja Cityklinikka Turku

Ajanvaraus: 0201 777 288
Posket ja alakasvot590 €Cityklinikka Helsinki ja Cityklinikka Turku

Ajanvaraus: 0201 777 288
Koko kasvot690 €


Cityklinikka Helsinki ja Cityklinikka Turku

Ajanvaraus: 0201 777 288
Kasvot ja kaula790 €Cityklinikka Helsinki ja Cityklinikka Turku

Ajanvaraus: 0201 777 288
Dekoltee490 €Cityklinikka Helsinki ja Cityklinikka Turku

Ajanvaraus: 0201 777 288
Arven tasoitus (alle 10 cm)alk. 161 €Cityklinikka Helsinki ja Cityklinikka Turku

Ajanvaraus: 0201 777 288
Arven tasoitus (yli 10 cm)alk. 350 €Cityklinikka Helsinki ja Cityklinikka Turku

Ajanvaraus: 0201 777 288

Mikäli leikkaus tehdään terveydellisistä syistä, hintaan ei lisätä arvonlisäveroa. (Alv = 0 %)
Mikäli leikkaus tehdään esteettisistä syistä, hintaan lisätään arvonlisävero. (Alv = 24 %)

CO2-laser nukutuksessa

Alv 0 %Alv 24 %Klinikka
Osa kasvoista2000 €2480 €Cityklinikka Helsinki
Koko kasvot3000 €3720 €Cityklinikka Helsinki
Koko kasvot ja kaula3500 €4340 €Cityklinikka Helsinki

Smile Eye Lift

NormaalihintaKampanjahintaKlinikka
Yksi hoito590 €390 €Cityklinikka Helsinki
Sarjahoito: 3 krt1770 €990 €Cityklinikka Helsinki

Comments are closed.